Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkanı: Muhtarlardan siyasi irade elini çeksin!

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal, muhtarların en büyük sorunun siyasi irade olduğunu ileri sürerek, "Muhtarlardan siyasi irade elini çeksin. Muhtarlardaki birlikteliği bozdular. Muhtarların en büyük sorunu siyasi irade." dedi.

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkanı: Muhtarlardan siyasi irade elini çeksin!
Yayınlanma:

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı, Türkiye Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Özünal, anadolugazete.com.tr'ye yaptığı açıklamada, muhtarların en büyük sorunun siyasi irade olduğunu ileri sürdü.

SİYASİ İRADE MUHTARLARDAN ELİNİ ÇEKSİN!

Türkiye Muhtarlar Federasyonu'nun 2007 yılında kurulduğunu belirten Özünal, "Muhtarlardan siyasi irade elini çeksin. Muhtarlardaki birlikteliği bozdular. Muhtarların en büyük sorunu siyasi irade. Muhtarlar çok zor bir dönemde geçiyor." dedi.

whatsapp-image-2023-12-18-at-20-04-41.png

MUHTARLAR YETKİ İSTİYOR!

Yaklaşık 20 yıl muhtarlık yaptığını aktaran Özünal, muhtarlara daha çok yetki verilmesi gerektiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Muhtarlara daha çok yetki verilmesi gerekiyor. Ancak muhtarların elinden var olan yetkileri de alındı. Muhtarlar sadece mühür vuran, ikametgah belgesi veren olmamalı. Devlet ve millet arasında köprü olan muhtarlara daha çok yetki verilmeli."

Türkiye Muhtarlar Derneği'nin 1970 yılında kurulduğunu belirten Özünal, Türkiye'de muhtarlar derneğine kayıtlı 38 bin kişinin olduğunu ifade etti.

"MUHTARLAR ÖNDERLİK YAPSIN"

Muhtarların şehirlerin daha kolay yönetilmesi amacıyla köprü vazifesi üstendiğini söyleyen Özünal, muhtarların çok önemli kişiler olduğunu dile getirerek, "Muhtarlar yaşadığı şehri güzelleştiren insanlar. Muhtarlar aynı zamanda halka da güzel hizmet vermeli. Sorunlarını çözmeli. Muhtarlar önderlik yapsın. Muhtarlar kendi bölgesindeki vatandaşların sorununa çare bulması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

TÜM ŞEHİRLERDE ALTYAPI SORUNU VAR!

Türkiye'nin tüm şehirlerinde altyapı ve başıboş köpek sorununun olduğunu belirterek, "Sadece Ankara'da altyapı sorunu yok. Yağmur yağdığı zaman altyapı tıkanıyor. Alt geçitlerde arabalar mahsur kalıyor." diye konuştu.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.