Türkiye ve Azerbaycan yine bir arada: Mustafa Kemal Atatürk-2023

Türkiye ve Azerbaycan, Cumhuriyetin 100. yılı ve Azerbaycan Cumhuriyeti'nin kurucusu Haydar Aliyev'in 100'üncü yaşı kutlamaları kapsamında Mustafa Kemal Atatürk-2023 tatbikatı gerçekleşti.

Türkiye ve Azerbaycan yine bir arada:  Mustafa Kemal Atatürk-2023
Yayınlanma:

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Azerbaycan silahlı kuvvetleri arasında düzenlenen Mustafa Kemal Atatürk-2023 tatbikatı Bakü'de gerçekleşti. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Azerbaycan'da gerçekleşen tatbikatın detaylarını sosyal medya hesabından duyurdu.

TÜRKİYE AZERBAYCAN DOSTLUK VE İŞ BİRLİĞİ

Türkiye ve Azerbaycan 100. yıl kutlamaları kapsamında anlamlı bir tatbikatta buluştu. ''Bir devlet iki millet'' mottosuyla hareket eden Azerbaycan ve Türkiye, Bakü'de gerçekleştirilen kutlamalarda bir araya geldi.

MSB internet sitesinde yaptığı paylaşımda tatbikata Türkiye'den, Kara Kuvvetleri, Hava Kuvvetleri ve Özel Kuvvetler Komutanlığı unsurlarının katıldığını aktardı. ''Biz, iki bedende bir canız'' ifadeleriyle sosyal medyada tanıtılan kutlamalar, Türkiye ve Azerbaycan dostluğunda yeni bir halka olarak tarihe geçti.

''BİZ, İKİ BEDENDE BİR CANIZ''

X'den yapılan açıklamada, ''Biz, iki bedende bir canız. Biz, gerektiğinde tek yumruğuz. Azerbaycan Türkü gardaşlarımızla gerçekleştirdiğimiz Mustafa Kemal Atatürk-2023 Tatbikatı'nda kahraman askerlerimiz yine bizleri ziyadesiyle gururlandırdı. Birliğimiz, dirliğimiz ve gücümüz daim olsun" ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.