TUSAŞ saldırısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da kritik güvenlik toplantısına başkanlık ediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BRICS Zirvesi için gerçekleştirdiği Rusya ziyaretinin ardından, İstanbul Atatürk Havalimanı’na dönüş yaptı ve burada güvenlik gündemini değerlendirmek üzere önemli bir toplantıya başkanlık ediyor.

TUSAŞ saldırısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da kritik güvenlik toplantısına başkanlık ediyor
Yayınlanma:

Devlet Konukevi’nde düzenlenen toplantıya, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, MİT Başkanı İbrahim Kalın, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, Cumhurbaşkanlığı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldı.

Toplantıda, Türkiye’nin iç ve dış güvenlik tehditleri, terörle mücadele, sınır güvenliği ve savunma sanayii projeleri başta olmak üzere birçok stratejik konu masaya yatırılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde gerçekleşen bu toplantı, özellikle bölgesel gelişmelerin ışığında Türkiye’nin güvenlik politikalarının gözden geçirilmesi açısından kritik öneme sahip.

Dün Ankara'da gerçekleşen TUSAŞ saldırısı sonrası gerçekleştirilen toplantıda çıkacak kararlar merak ediliyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.