TUSAŞ şehitleri son yolculuğuna uğurlanıyor...

Dün Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'ne (TUSAŞ) yönelik terör saldırısında 5 kişi şehit olmuş 22 kişi de yaralanmıştı. TUSAŞ şehitleri bugün son yolculuklarına uğurlanıyor.

TUSAŞ şehitleri son yolculuğuna uğurlanıyor...
Yayınlanma:
Güncelleme:

TUSAŞ'ta kalite kontrol görevlisi olarak görev yapan Cengiz Coşkun, Makina Mühendisi Zahide Güçlü, TUSAŞ çalışanı Hasan Hüseyin Canbaz Sincan ve Karşıyaka’da son yolculuğuna uğurlanıyor. Şehitler için düzenlenen Ankara Sincan’da ve Karşıyaka’da cenaze törenine çok sayıda vatandaş ve siyasi katıldı.

aw315237-06.jpg

ŞEHİT ATAKAN ŞAHİN ERDOĞAN SİNCAN'DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Ankara'da TUSAŞ tesislerine gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybeden güvenlik görevlisi Atakan Şahin Erdoğan (42), düzenlenen cenaze töreni ile toprağa verildi. Saldırıda şehit düşen güvenlik görevlisi Erdoğan için Ankara'da Cimşit Camii’nde ikindi namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Erdoğan’ın naaşı, kılınan cenaze namazının ardından Cimşit Mezarlığı’nda dualarla defnedildi.

Törene katılanlar arasında Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, AK Parti Ankara Milletvekili Fuat Oktay ve eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek de yer aldı. Şehit Erdoğan’ın geride iki kız çocuğu bıraktığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.