TÜSİAV hizmete ve yardıma doymuyor

Türk sanayici iş adamları vakfı, bu defa Kırıkkale’de bir okula yardım eli uzattı. Kırıkkale’nin Çerikli beldesindeki Atatürk ilkokul ve ortaokulunun tadilatını üstlendi, 1200 ağaç dikerek okulun etrafını yeşillendirdi. 

TÜSİAV hizmete ve yardıma doymuyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

HABER MERKEZİ

Sivil toplum kuruluşlarının kutup yıldızı olarak hafızalara yer eden Türk sanayici iş adamları vakfının duayen başkanı Veli Sarıtoprak önderliğinde ve vakfın hizmetler platformu başkanı Gülşah Saatci koordinesinde; Emrah Altundaş’ın başkanlık ettiği yardım gönüllüleri öğrenci platformu ve Kastamonu Üniversitesi yardım gönüllüleri öğrencilerinin tespit ettiği Kırıkkale Çerikli beldesindeki Atatürk ilköğretim okuluna bir dizi desteklerde bulunuldu. Okulun iç cephesi boyandı, kapı kolları elektrik prizleri lambalar sıhhi tesisatlar yenilendi. Sınıflara Atatürk ve mevsimler köşeleri eklendi ve yenilendi. Kullanılmayan 3 sınıf restore edildi ve resim sınıfı, müzik sınıfı ve okuma sınıfı olarak okula kazandırıldı. Bunun yanında 1200 ağaç okulun bahçesine dikilerek gençlere bol oksijen teneffüs edebilecekleri bir ortam tahsis edildi.
TÜSİAV Vakfı eğitime destek vermeye hızla devam ederek; önümüzdeki günlerde Kastamonu’daki bir okula destek olmaya hazırlanıyor.

tusiav-41.jpeg
 

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.