TÜSİAV iftarda buluştu

Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı geleneksel iftar programında Ankara’nın önde gelen isimlerini ağırladı. Gecede bir konuşma yapan TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak, “Ramazan ayının birlik, beraberlikle birlikte paylaşmaktır" dedi

TÜSİAV iftarda buluştu
Yayınlanma:
Güncelleme:

GÜLAY ERTUNÇ

Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı’nın (TÜSİAV) her yıl geleneksel hale getirdiği iftar programı Atatürk Orman Çiftliğinde bulunan Şençam Köftecisinde yapıldı. Düzenlenen iftar programına başta Türk Sanayici ve İş Adamlar Vakfı Başkanı Veli Sarıtoprak, AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Ak Parti Ankara Üçüncü Bölge Milletvekili Adayı Barış Aydın, çok sayıda sivil toplum örgütü kurumu başkanı, Ankara’nın önde gelen sanayici ve işadamının yanı sıra çok sayıda basın mensubu katıldı. İlahı grubunun söylediği birbirinden güzel tasavvuf müziği ile başlayan anlamlı programın ilerleyen saatlerinde sahne alan aynı grubun söylediği birbirinden güzel şarkılar davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

SARITOPRAK: RAMAZAN PAYLAŞMAKTIR

Davetlilerini kapıda karşılayan TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak iftar sonrası davetlilere yönelik yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi, “Her yıl düzenlediğimiz iftar programımızın bu yıl ki iftarını veren iş adamı ve TÜSİAV’ın mütevelli heyeti üyesi Serkan Kumdakçı ve Şençam Köftecisi’nin sahibi Hıfzı Kuruşa’dır. İkisine de teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Böylesine anlamlı ve güzel programlarda bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Ramazan ayı paylaşım ve kardeşlik ayıdır. Bu ayda soframızın bereketli olması için bütün kardeşlerimize açmalıyız. Birlik ve beraberliğimiz daim olduğu sürece ülke olarak, millet olarak daha güzel günlere erişeceğiz” dedi.

020.jpg

CEYLAN SIKI BİR STK TEMSİLCİSİDİR

Başkan Veli Sarıtoprak konuşmasının devamında iftar yemeğine nezaket gösterip katılan AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan’a dönerek şunları söyledi, “24 Haziran seçimlerinde tekrardan kendisinin AK Parti Ankara 3. Bölgeden milletvekili olarak göreceğiz. Kendisi yıllardır sıkı bir sivil toplumcudur. Uzun yıllar derneklerde, cemiyetlerde, vakıflarda birlikte çalıştık. Son başkanlığını şuan son bulunduğu örgüt Başkent Ankara Meclisi ve onun başkanlığını yürütmektedir. Başkent Ankara Meclisi, Ankara’nın en büyük sivil toplum kuruluşlarından birisidir. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

045.jpg

ANKARALILAR, ANKARANIN DERTLERİYLE İLGİLİ OLSUN

İftar yemeğine katılan Ak Parti Ankara Milletvekili ve Başkent Ankara Meclisi Başkanı Nevzat Ceylan’da şunları söyledi, “Böyle güzide bir toplulukla birlikte olmaktan oldukça mutluyum. Büyük bir sivil toplumcu ruhu ile burada birlikte olduğumuzu biliyoruz. Dünyada en gelişmiş demokrasilerin sivil toplum örgütleri ile sağlandığını biliyoruz. Bunun geliştirilmiş olmasına, Türkiye’de gelişecek olmasına seviyoruz. Başkent Ankara Meclisi’nin Yönetim Kurulu Başkanıyım. Ankara’daki Sivil Toplum Kuruluşlarını bir araya getirip bir çatı oluşturmuş bulunmaktayız. Gayemiz şu; Ankara’da yaşayanların Ankara ile ilgili dertleri olsun. Ankara ile ilgili kaygıları olsun ve bu şehri güzelleştirmek için çabaları olsun. Bizler bunun farkındalığını yaratmaya çalışıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

tusiav-iftari-12-001.jpg

Program sonunda iftar yemeğinin sponsorluğunu üstlenen TÜSİAV’ın Mütevelli Heyet Üyesi Serkan Kumdakçı’ya, AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan ve TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak şükran plaketi takdim ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.