Ufuk Özkan'dan nafaka isyanı! Ufuk Özkan kimdir? Ufuk Özkan nereli?

Oyuncu ve sunucu Ufuk Özkan, 2 yıl önce boşandığı eşine ödediği nafakaya isyanıyla gündem oldu. Peki Ufuk Özkan kimdir? Ufuk Özkan nereli? Ufuk Özkan kaç yaşında? Ufuk Özkan nafaka olayı nedir? İşte detaylar...

Ufuk Özkan'dan nafaka isyanı! Ufuk Özkan kimdir? Ufuk Özkan nereli?
Yayınlanma:

Son dönemde nafaka ödemesiyle gündeme gelen ünlü oyuncu Ufuk Özkan, sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edilen isimler arasında yer aldı. Bir dönemin sevilen dizisi Geniş Aile'de canlandırdığı "Cevahir" karakteriyle hafızalara kazınan Özkan, eski eşine ödediği nafaka miktarının yüksek olduğundan yakınarak dikkat çekti.

images-6.jpeg

ÖZKAN'DAN NAFAKA İSYANI

Ufuk Özkan, yaptığı açıklamada ödediği nafaka tutarının gelirini aştığını belirterek şu ifadeleri kullandı: "İki yıl önce boşandım ve ödemem gereken nafaka 114 bin TL oldu. Ayda bu kadar para kazanmıyorum. Hiç harcama yapmasam bile bu rakamı karşılayamam." Özkan’ın bu açıklamaları, magazin gündeminde geniş yankı buldu.

images-5.jpeg

UFUK ÖZKAN'IN HAYATI

11 Nisan 1975 tarihinde Almanya'nın Mannheim kentinde dünyaya gelen Ufuk Özkan, tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu olarak tanınmaktadır. Anne tarafı Trabzon’un Of ilçesinden, baba tarafı ise Samsun’un Tekkeköy ilçesinden ve Çerkes asıllıdır. Almanya'da doğup büyüyen Özkan, 12 yaşında ailesiyle Türkiye'ye kesin dönüş yaptı. Türkçe konuşma zorluğu yaşadığı için eğitimine 8. sınıf yerine 5. sınıftan devam etmek zorunda kaldı.

Eğitim hayatını Samsun Belediye Ortaokulu’nda tamamlayan Özkan, Samsun Belediye Konservatuvarı ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden 2001 yılında mezun oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nda oyuncu olarak çalıştıktan sonra, Tiyatro Kılçık’ta üç yıl kabare tiyatrosu yaptı.

2003 yılında BKM yapımı olan' Ölümsüz Aşk' dizisinde başrol oynayan Özkan, kariyerinin ilerleyen yıllarında birçok önemli projede yer aldı. Aynı zamanda Asuman Dabak Tiyatrosu’nda da sahne aldı. İyi derecede Almanca ve İngilizce bilen oyuncu, geniş bir hayran kitlesi kazandı.

2009-2011 yılları arasında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan 'Geniş Aile' dizisinde "Cevahir" karakterini canlandıran Ufuk Özkan, bu rolüyle geniş kitlelerce tanınır hale geldi.

2005 yılında evlendiği Nazan Güneş'ten 2022 yılında boşanan Özkan’ın Eren adında bir oğlu bulunmaktadır. Kardeşi Umut Özkan da kendisi gibi oyuncudur ve dizilerde rol almaktadır.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.