Uğur Dündar'dan TCMB Başkanı Erkan ile ilgili ilginç paylaşım!

Gazeteci Uğur Dündar, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımda Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan ile ilgili son günlerde ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Uğur Dündar'dan TCMB Başkanı Erkan ile ilgili ilginç paylaşım!
Yayınlanma:

Gazeteci Uğur Dündar, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Gaye Erkan'ın ailesinin özel hayatına dair iddiaları gündeme getirdi.

İDDİALAR ASILSIZ

Dündar, Erkan'ın emzirdiği bir bebeği olduğunu ve anne-baba olarak bakımını üstlendiğini belirterek, banka çalışanlarından gelen babası Erol Erkan'la ilgili iddiaları da aktardı. Bir banka çalışanının Erol Erkan'ın bir personeli tokatladığı iddiasını ortaya attığını ifade eden Dündar, bu iddiaların asılsız olduğunu öne sürdü. Ayrıca, Ocak ayı başında bir personelin, anne Gamze Hanım'a gönderdiği bir WhatsApp mesajında iftira atılacağını belirttiği bilgisini paylaşarak, Gaye Erkan'ın ABD'de Türkiye için kaynak bulma çabalarının bu iddialarla engellenmeye çalışıldığını öne sürdü. Uğur Dündar, bu durumun Gaye Erkan'ın çabalarının birileri tarafından rahatsızlık yaratmasından kaynaklandığını ifade etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.