Uluslararası casusluk örgütüne "Köstebek" operasyonu!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, Uluslararası Casusluk Faaliyetlerinin Tespit ve Deşifresine yönelik İstanbul’da düzenlenen “KÖSTEBEK-2” operasyonunda 7 şüphelinin yakalandığı açıkladı.

Uluslararası casusluk örgütüne "Köstebek" operasyonu!
Yayınlanma:

Ali Yerlikaya, Uluslararası Casusluk Faaliyetlerinin Tespit ve Deşifresine yönelik düzenlenen operasyonların detaylarını sosyal medya hesabından paylaştı. İstanbul’da eş zamanlı olarak İsrail istihbarat unsurlarına karşı düzenlenen “KÖSTEBEK-2” operasyonunda 7 şüpheli yakalandı.

Paylaşımında casusluk faaliyetlerine izin verilmeyeceğini vurgulayan Bakan Yerlikaya, "Ülkemiz sınırları içinde yürütülmek istenen casusluk faaliyetlerine asla izin vermeyeceğiz. Tek tek yakalayıp adalete teslim edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

MİT ve EGM İstihbarat Başkanlığı koordinesinde, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü TEM ve istihbarat Şube Müdürlüklerince gerçekleştirilen ortak operasyonda 7 şüpheli yakalanarak haklarında adli işlem başlatıldı.

Operasyonun detayında şu bilgilere yer verildi: "İsrail İstihbarat Servisinin hedefindeki Türkiye’de bulunan şahıslar ile şirketler hakkında bilgi derleyen ve topladığı bilgi ve belgeleri İsrail istihbarat unsurlarına aktardığı tespit edilen 7 şüpheli yakalandı."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.