Ümraniye'de yakalanan zanlının silahla ateş etmesi sonucu bir polis şehit oldu

Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı nedeniyle yakalanan şüphelinin, arbede sırasında silahla ateş etmesi sonucu bir polis memuru şehit oldu, biri polis olmak üzere iki kişi yaralandı.

Ümraniye'de yakalanan zanlının silahla ateş etmesi sonucu bir polis şehit oldu
Yayınlanma:

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Dudullu Polis Merkezi Amirliği tarafından motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan 19 yaşındaki Y.E.Ç., firar etti. Yakalanma sürecinde Ihlamurkuyu Mahallesi'nde görevli memurlarla arbede yaşandı. Şüpheli, polis memurunun silahını alarak çevredekilere ateş etti. Kadın polis memuru Şeyda Yılmaz (27) da karşılık verdi.

Olayda Yılmaz ve başka bir polis memuru ile şüphelinin annesi P.G. (43) yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, Şeyda Yılmaz yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yaralı polis K.H.S. ve P.G.'nin hastanedeki tedavileri sürüyor. Şüpheli Y.E.Ç. da yaralı şekilde gözaltına alındı. Açıklamada, şüpheli hakkında "kasten öldürme" ve "kasten yaralama" suçlarından tahkikat başlatıldığı belirtildi.

"Şehidimize Allah'tan rahmet, acılı ailesine, yakınlarına ve kahraman emniyet teşkilatımıza başsağlığı diliyoruz. Yaralı polis memurumuza acil şifalar diliyoruz," denildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.