Ünlü komedyen Cem Yılmaz oy verirken kahkahalara boğdu!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Beşiktaş Lütfi Banat İlkokulu’nda sandıkların açılmasıyla birlikte oy kullanmaya geldi. Hem seçim gününe neşe katan espri dolu tavrıyla hem de vatandaşlık görevini yerine getirmesiyle dikkat çeken Yılmaz, gazetecilerin sorularına da esprili cevaplar vererek herkesi kahkahalara boğdu.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz oy verirken kahkahalara boğdu!
Yayınlanma:

Yerel Seçimlerin başlamasıyla birlikte sabahın erken saatlerinde sandık başına gelen ünlü komedyen Cem Yılmaz, sıra beklerken yaptığı esprilerle seçim ortamını neşelendirdi. Gazetecilere yönelik yaptığı espri dolu yorumlar ve sandık içindeki tavrıyla da dikkatleri üzerine çekti.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, oy kullanma işlemi sırasında gazetecilerle espri dolu anlar yaşadı. Gazetecilerin "atarken çekelim" demesi üzerine Yılmaz, pusulayı başka bir yere atacakmış gibi davrandı, ardından "Gelmeyin, bir şey yapmayacağım" diyerek tekrar espri yaptı. Yılmaz, muhabirlerin sorularına esprili cevaplar vererek salonda kahkaha tufanı estirdi.

Seçmenlik hakkını kullanmasının ardından okuldan elektrikli bisikletiyle ayrılan Cem Yılmaz, her zamanki neşesiyle seçim gününe renk kattı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.