Ünlü stand-up’çı Sergen Deveci, Ankara'da sevenleriyle buluşacak

Ünlü stand-up’çı Sergen Deveci, 13 Ocak Cumartesi Çankaya Sahne'de sevenleriyle buluşacak. Deveci, esprileriyle izleyicilere kahkaha dolu anlar yaşatacak.

Ünlü stand-up’çı Sergen Deveci, Ankara'da sevenleriyle buluşacak
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Komedi dünyasının sevilen isimleri, ocak ayı boyunca Ankaralılarla buluşacak. Ünlü stand-up’çı Sergen Deveci, 13 Ocak Cumartesi Çankaya Sahne'de sevenleriyle buluşacak. Sergen Deveci, 13 Ocak Cumartesi günü saat 20.30'da sahneye çıkacak.

SERGEN DEVECİ, ÇANKAYA SAHNEDE!

Ünlü stand-up'çı Deveci, esprileriyle izleyicilere kahkaha dolu anlar yaşatacak.

ETKİNLİK KURALLARI!

Stand-up gösterisine katılmak isteyen Başkentliler için 15 yaş sınırı vardır. 15 yaş ve üzeri kişiler etkinliğe giriş yapabilir. Etkinliğe dışardan yiyecek ve içecek alınmayacaktır. Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı gibi teknolojik aletler alınmayacaktır. Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır. Etkinlik boyunca ses ve görüntü kaydı yapılacaktır. Organizatör ve sanatçı daha sonra bu görüntüleri katılımcılardan herhangi bir onay almaksızın kullanma hakkına sahip. Aynı zamanda etkinlik alanına giriş yapan katılımcıların alandan çıkış yapmaları halinde yeni bilet satın almaları gerekmektedir.

Ünlü stand-up'çıyı izlemenin bedeli ise 350 TL.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.