Vali Topaca’dan, Kırşehirli üreten sanayiciye destek sözü

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara Valisi Ercan Topaca’yı makamında ziyaret etti. Vali Topaca, üreten, bu ülkeye katkı sağlayan istihdam yaratan her iş adamını destekleyeceklerini söyledi.

Vali Topaca’dan, Kırşehirli üreten sanayiciye destek sözü
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER
AYNUR ÇETİN


Geçtiğimiz günlerde 7. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştiren Kırşehirli Dernekler Federasyonu, yeni yönetimiyle Ankara Valisi Ercan Topaca’yı ziyaret etti. Vali Topaca’nın makamında gerçekleşen ziyarete Başkan Hilmi Gökçınar’ın yanı sıra, Başkan Yardımcıları Cengiz Oruç, Gani Araz, Alper Toyran, Anadolu Gazetesi Kurucu Sahibi Ali Çetin, Hacı Yakup Saylam, Genel Sekreter Hüseyin Ata,  Kadın Kolları Başkanı Nermin Hendek, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Canavar ile çok sayıda yönetim kurulu üyesi katıldı.    

vali-kirsehir2.jpg    
 

VALİ TOPACA, ÜRETİME TEŞVİK ETTİ
Vali Topaca, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, katılımlarından dolayı konuklarına teşekkür ederek yeni seçilen yönetim kurulu üyelerini tebrik edip başarılar diledi. Topaca, özellikle ziyarete katılan yönetim kurulu üyesi iş adamlarıyla fikir alışverişinde bulunan Vali Topaca, “Tüm üreten sanayicilerimize her konuda destek olacağız. Her hangi bir sorunla karşılaşırsanız, çözümü konusunda yardımcı olacağız” diye konuştu. Vali Topaca, ayrıca iş adamlarını, al sat yapmaktansa üretim yapmaları konusunda teşvik etti. 

vali-kirsehir4.jpg

İÇİMİZDEKİ POTOANSİYELİ ÇIKARMALIYIZ

Ziyarette konuşan Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, Federasyonu v çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Gökçınar, “40 kişilik bir yönetimden oluşuyoruz. Bünyemizde 45 derneği barındırıyoruz. Yönetimimiz işadamlarımız, dernek başkanlarımız, bürokratlarımız ve akademisyenler dem oluşmaktadır. Ankara’da ciddi bir Kırşehir nüfusu bulunmaktadır. Bu nüfus la her alanda büyük bir potansiyel güce sahibiz. Ferdi olarak çok başarılı olmamıza rağmen, takım oyununda aynı oranda başarılı değiliz. Biz federasyon Kırşehirlileri bir çatı altında toplayarak, insan kaynakları oluşturmak ve takım oyunu kurgusunu yapmak birinci görevimizdir, bu amaçla ciddi çalışmalar yapmaktayız” dedi. Gökçınar biz aynı zamanda bir yönüyle de Ankaralıyız, Ankara'nın gelişmesi ve kalkınması Başkentlilik bilincini oluşması konusunda federasyon olarak üzerimize düşecek her ne konuda görev almaya hazırız diye konuştu. Gökçınar, 300 bin nüfusluk Kırşehirlilere Ankara’da yakışır bir Kırşehirlilerin toplanacağı bir mekanın olması gerektiği düşüncesini Vali Topaca ile paylaştı. Vali Topaca, konuyla ilgileneceğini söyledi.

SAZ ŞEKLİNDEKİ PEKMEZ ŞİŞESİ DİKKAT ÇEKTİ

Programın sonunda, Gökçınar, Vali Topaca’ya Kırşehir yöresine has ürünlerin yer aldığı bir hediye paketi takdim etti. Verilen hediyeler arasında yer alan Kırşehirli Halk Ozanı Neşet Ertaş’a atfen saz şeklinde tasarlanmış pekmez şişesi ise oldukça dikkat çekti. Ziyaret, günün anısına çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.

vali-kirsehir.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.