Veysel Tiryaki: Esnaf dostuyuz

Cumhur İttifakı Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, İvedik Caddesi esnafı ile kucaklaştı.

Veysel Tiryaki: Esnaf dostuyuz
Yayınlanma:
Güncelleme:

“ANKARA’NIN TARİHİNİ VE TURİZMİNİ AYAĞA KALDIRDIK, ESNAFA CAN VERDİK”

Cumhur İttifakı Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, İvedik Caddesi esnafı ile kucaklaştı. Adaylığının açıklandığı günden beri Yenimahalle esnafını ziyaret edip, hal hatır soran Veysel Tiryaki, dün İvedik esnafı ile Yahyalar Aile Yaşam Merkezinde buluştu. 

15 yıllık belediye başkanlığı sürecinde gerçekleştirdiği projeleri ve dönüşümü esnaf ile paylaşan Veysel Tiryaki, “Ankara’nın yok olmaya yüz tutan bölgesinde tarihi ayağa kaldırdık. Ankara’nın en önemli cazibe merkezlerini oluşturduk. Yerli ve yabancı turizmin en önemli noktalarını Ankara’ya kazandırdık ve yüzlerce esnafa can verdik. Esnafımızın yanan işyerini tekrar yaptık, iki yıl kira almadık. Belediyemizin tüm ihtiyaçlarını kendi bölgemizin esnafından karşıladık, Yenimahalle’de de kendi esnafımız ile çalışacağız” diye konuştu. 

“VEYSEL TİRYAKİ BİZİM BELEDİYEMİZDE ESNAF KAZANDI, YENİMAHALLE’DE DE KAZANACAK”

Yenimahalle’de kısa bir sürede esnaflarla güzel bir diyalog kurduklarını ifade eden Tiryaki, “Esnafımızı ziyaret ederek onların her zaman yanlarında olduğumuzu ve olacağımızı hissettirmek istiyoruz. Onların sorunlarına çare bulmaya, huzurlu bir çalışma ortamında bol kazançlı işlere imza atmalarına yardımcı olmaya geliyoruz. Yenimahalle’de derdini dinlenmediğimiz esnaf, hatırını sormadığımız vatandaşımız kalmayacak. Bundan sonra da Belediye olarak her zaman esnafımızın yanında olacağız, önlerini açacağız. Bizim belediyecilik anlayışımızda esnaf her zaman kazandı, Yenimahalle’de de kazanacak” dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.