Veysel Tiryaki: Yenimahalle’de yeni bir destan yazacağız inşallah

Cumhur İttifakı Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki’ye Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) tam destek geldi.

Veysel Tiryaki: Yenimahalle’de yeni bir destan yazacağız inşallah
Yayınlanma:
Güncelleme:

HABER MERKEZİ

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Veysel Tiryaki, MHP Yenimahalle İlçe teşkilatı ve üyeleri ile buluştu. Toplantıya Cumhur İttifakını temsilen MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, İl Başkan Yardımcısı Soner Cengiz, Yenimahalle İlçe Başkanı Eyüp Yılmaz, Ak Parti Yenimahalle İlçe Başkanı Süleyman İnceöz ile yüzlerce partili katıldı. Toplantıya katılan tüm ittifak üyeleri yerel yönetimde örnek bir model oluşturan Veysel Tiryaki'nin Yenimahalle için bir fırsat olduğunu dile getirdi. 

BU İTTİFAK’IN TOHUMLARI GÖNÜLLERE ATILMIŞTIR

Toplantıda "Cumhur İttifakı olarak Yenimahalle’de yeni bir başarı hikayesine imza atacağız" diyerek söze başlayan Veysel Tiryaki, şöyle konuştu:  “Cumhur İttifakı ile birlikte yeni bir Yenimahalle inşa edeceğiz. Allah kısmet ederse Yenimahalle’de galip gelirsek, seçimlerden sonra da bu ittifakımızın süreceğini herkes görecek. Cumhur İttifakı'nın Yenimahalle adayı olmanın sorumluluğu büyük. Hepiniz Yenimahalle’ye gönül vermiş insanlarsınız.  Yenimahalle için duyduğum heyecanı ve çalışma azmimi sizlerle paylaşmak isterim. Büyük bir inançla, hep birlikte 'şimdi yenilenme zamanı' dedik.  AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak el ele verdik. Bu seçimde Türkiye'nin bekası için oy vereceğiz. Bu ittifakın tüm üyeleri olarak başarılı olmak için çok çalışıyoruz. Geride kalan iki aylık süreçte bizler kapı kapı dolaşacağız, gönüllere ulaşacağız. 1 Nisan sabahı ülkemizin tökezlemesini, Cumhur İttifakı'nın sendelemesini bekleyenleri hüsrana uğratacağız. Bu seçimlerden hep birlikte zaferle çıkacağız. Biz Yenimahalle'ye 15 yıllık tecrübemizi cebimize, hizmet sevdamızı gönlümüze koyarak büyük bir heyecanla geldik. Bu ilçenin yeni bir belediyecilik anlayışına ihtiyacı var. Yeniliğe, heyecana, yeniden hayal kurmaya ihtiyacı var. Biz hazırız. Ve bunu hep birlikte başaracağız. Bu ittifak sadece parti başkanlarımızın kağıda attıkları bir imza değildir. Bu ittifak, çok daha önceden gönüllere atılmıştır”

VEYSEL TİRYAKİ YENİMAHALLE İÇİN BÜYÜK BİR ŞANSTIR

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ise “Çinçin, Hamamönü, Hamamarkası gibi yerler metruk binalarla doluydu. Sıradan birisi buraları yıkar ve betonlaştırırdı. Veysel Tiryaki ile o bölgeler cazibe merkezi haline geldi. Biz Yenimahalleliler olarak Hamamönü’ne gezmeye gidiyoruz. Ama Yenimahalle’de bir cazibe merkezi yok. Veysel Tiryaki’nin bilgi birikimi, donanımı, vizyonu dünyaya bakış açısı ortada. Bu Yenimahalle için büyük bir fırsattır. Biz Cumhur İttifakı olarak Veysel Tiryaki’nin arkasındayız. Sonuna kadar da beraber gideceğiz. Veysel Tiryaki’ye destek, dua ve oy istiyorum” ifadelerini kullandı. 

ALTINDAĞ’DAKİ BAŞARISI YAPACAKLARININ TEMİNATI

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya da “Yenimahalle’de geçmişten bugüne tüm süreçleri biliyoruz. İnşallah Veysel Tiryaki ile birlikte Yenimahalle’ye hizmet götürmeyi başaracağız. Veysel Tiryaki’nin Altındağ’da yaptığı tüm çalışmalar büyük bir başarıdır. Başkan adayımızın yaptıkları, adı yeni olan ama eskiyen Yenimahalle’ye yapacaklarının teminatıdır” diye konuştu.  

CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ

MHP Yenimahalle İlçe Başkanı Eyüp Yılmaz, “Biz inanırsak, başaramayacağımız hiçbir şey yok. Milletin aklı ile oluşan Cumhur İttifakı’nın birlikteliğini Yenimahalle’de en güzel şekilde göstereceğiz. Sizden istediğim Yenimahalle’nin sokaklarına çıkıp canla başla çalışmanız” derken; Ak Parti Yenimahalle İlçe Başkanı Süleyman İnceöz de “Bu birliktelik sadece belediye için değil ülkenin ve milletin bekası içindir” dedi.
 

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.