Yalı Çapkını bitti mi, bitiyor mu? Yalı Çapkını 36. bölümde ne oldu? Yalı Çapkını 37. bölüm fragman var mı?

Televizyon ekranlarının keyifle takip edilen dizisi Yalı Çapkını her hafta cuma günleri seyircileriyle buluşuyor. Yalı Çapkını 36. bölümde neler yaşandığı da merak konusu. Ayrıca Yalı Çapkını 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı ve 37. bölümün ne zaman yayınlanacağı da dizi severler tarafından sorgulanıyor. İşte bu soruların yanıtları...

Yalı Çapkını bitti mi, bitiyor mu? Yalı Çapkını 36. bölümde ne oldu? Yalı Çapkını 37. bölüm fragman var mı?
Yayınlanma:
Güncelleme:

Star TV'nin popüler dizisi Yalı Çapkını, her hafta cuma günü televizyon ekranlarında seyircileriyle buluşmaya devam ediyor. Dizinin yönetmenliğini Burcu Alptekin üstlenirken senaryosunu ise Mehmet Barış Günger yazıyor. Yalı Çapkını, reyting sıralamalarında üst sıralarda yer alarak büyük bir izleyici kitlesi kazanıyor. Ancak, dizi severler arasında merak edilen bir konu var: Yalı Çapkını dizisi ne zaman final yapacak?

apkin.jpg

Yalı Çapkını dizisi, 9 Haziran 2023 tarihinde sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı dizi, 9 Haziran'da yayınlanacak olan 36. bölümüyle izleyicileriyle bir süreliğine vedalaşacak. Yalı Çapkını'nın yeni sezonu ve dönüş tarihi henüz kesinleşmedi, bu nedenle dizi severler merakla yeni sezonun ne zaman başlayacağını beklemek zorunda kalacak.

apkinyali.jpg

YALI ÇAPKINI KONUSU:

Ailesinin sorumsuz davranışlarından en çok etkilenen Ferit, özellikle dedesi Halis Ağa tarafından huzursuz edilmektedir. Gaziantep'ten bir kızla evlendirilme kararı verilir, ancak Ferit bu fikre pek sıcak bakmamaktadır. Ancak dedesinin isteğine karşı çıkamaz ve evlenmeyi kabul etmek zorunda kalır. Uygun bir gelin bulma görevi ise Halis Ağa'nın en büyük gelini olan İfakat'e verilir. Gaziantep'te Korhan Ailesi'nin yeni gelini olarak uygun görülen Suna, ailenin isteme töreninde büyük bir sürpriz yaşar. Bu sürpriz, hem Suna'yı hem de kardeşi Seyran'ı oldukça etkiler.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum