Yanan arabada faciadan dönüldü

Konya'nın Selçuklu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir elektrik direğine çarpan otomobil alev topuna dönerek büyük bir faciadan dönüldü.

Yanan arabada faciadan dönüldü
Yayınlanma:

Saat 00.30 sularında Esenler Mahallesi Çevre Yolu Caddesi'nde yaşanan kaza, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle gerçekleşti. Plakası belirlenemeyen otomobil, kontrolden çıkarak yol kenarındaki elektrik direğine çarptı ve ardından alev aldı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşların hızlı müdahalesiyle sürücü, alevlerin arasından kurtarıldı. Ancak araç kısa sürede alev topuna dönerek çevreyi sardı. Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, polis ekipleri de trafik akışını kontrol altına aldı. Yangın kısa sürede söndürülürken, kazada yaralanan olmadı.

Öte yandan, kazayı gerçekleştiren sürücünün daha önce alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğu ortaya çıktı. Zübeyir A.'ya ehliyetsiz araç kullanmaktan ciddi bir idari para cezası verildi. Kazanın ardından araç, emniyet otoparkına çekildi.

Kazayı gören tanıklardan Mustafa Büyükbayram, "Evde oturuyordum, bir patlama sesi duydum. Önce silah olduğunu düşündüm, ama sonra dışarı çıkıp baktığımda aracın direğe çarptığını ve alev aldığını gördüm. Kısa süre içinde araç tamamen alev topuna döndü" dedi. Diğer bir tanık Semih Ergün ise, "Araç oldukça hızlı geliyordu. Direğe çarptıktan sonra sürücüyü çıkarttık, bir sorunu yoktu. Ancak araç alev aldığında uzaklaştık" şeklinde konuştu.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.