Yazar Cengiz Numanoğlu hayatını kaybetti

Yazar Cengiz Numanoğlu 82 yaşında hayata gözlerini yumdu. Antalyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği, Numanoğlu hakkında açıklama yaptı.

Yazar Cengiz Numanoğlu hayatını kaybetti
Yayınlanma:

Antalyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin kurucu üyelerinden ve güzel şiirleriyle tanınan Cengiz Numanoğlu, 82 yaşında hayatını kaybetti.

sair-cengiz-numanoglu-hayatini-kaybetti-cengiz-numanoglu-cengiz-numanoglu-kimdir-cengiz-numanoglu-hayati-cengiz-numanoglu-oldu-mu-tzv7.webp

BURSADA SON YOLCULUĞUN UĞURLANACAK

Numanoğlu, aynı zamanda müzikle de ilgilenmiş ve birçok güfte ve besteye imza atmıştı. Ancak 1988'de Kur'an-ı Kerim'le tanışması hayatını değiştirdi ve daha sonra şiir kitapları yazmaya başladı. Usta şair aynı zamanda TRT 1'de kendi şiirlerini seslendirdiği 'İnanç Dünyası' programında da yer almıştı. Numanoğlu, bugün Bursa'da son yolculuğuna uğurlanacak.

"GÜZEL ŞİİRLERİ İLE GÖNÜLDE TAHT KURAN CENGİZ NUMANOĞLU VEFAT ETMİŞTİR"

Antalyalılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Derneğimizin kurucu üyelerinden, güzel şiirleri ile gönülde taht kuran Cengiz Numanoğlu vefat etmiştir. Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar dileriz” diye konuşuldu.

Numanoğlu, bugün Bursa Fatih Sultan Mehmet Camisi'nden ikindi ezanına müteakip son yolculuğuna uğurlanacak.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum