Yemek takımlarının fiyatı arttı: Çiftler çareyi fabrika satış mağazalarında buldu!

Dünya evine girecek olan çiftler pek çok farklı ihtiyacı karşılamak için ter döküyor. Fiyatları küçümsenemeyecek olan gereksinimlerden bir tanesi olan yemek takımlarının fiyatı da arşa çıkınca, çiftler çareyi fabrika satış mağazalarında buldu.

Yemek takımlarının fiyatı arttı: Çiftler çareyi fabrika satış mağazalarında buldu!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: CANSU BALOĞLU

Yaz mevsimi geldi, düğün sezonu açıldı. Evlenecek çiftler ev kurma telaşıyla birçok masraf kapısını aralarken, koltuk takımından perdesine çok sayıda ürüne gelen zamlar cepleri bir hayli zorladı. Beyaz eşya, mobilya, halı, perde gibi sayısız ihtiyacı karşılamaya çalışan çiftler bir de mutfak eşyalarının fiyatlarıyla sarsıldı.

YEMEK TAKIMLARININ FİYATINI KÜÇÜMSEMEYİN!

Ev eşyalarının yanında masrafı daha az gibi gözüken yemek takımları da fiyatlarıyla bütçeleri epey zorluyor. Markalara göre değişkenlik gösteren yemek takımlarının fiyatı, içerdiği parça sayısına ve gösterişine göre de artabiliyor.

kase.jpg

Ancak, bazı markaların fabrika satış mağazalarında seçilerek oluşturulan yemek takımları showroomlarda satılanlardan daha uygun fiyatlı olarak alınabiliyor. Bu ürünlerde ufak defolar bulunuyor, ancak fiyat performans açısından ihtiyaçları karşılıyor.

porselen.jpg

BU MAĞAZALARDAN ALMAK DAHA UYGUN

Türkiye'de porselen denildiği zaman akla gelen markalardan olan Kütahya ve Güral Porselen'in fabrika satış mağazası evlenecek çiftler için fırsat köşesi durumunda. Eskişehir-Kütahya yolu üzerinde bulunan mağazalar düşük fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

fabrika.jpg

Mağazalarda bir yemek takımının fiyatı 2 bin TL'den başlıyor ve bu fiyat marka ve parça sayısına göre 10-15 bin TL'ye kadar çıkabiliyor. Fabrika satış mağazalarında ise kişiler yemek takımlarını seçtikleri parçalarla kendileri oluşturuyor. Tanesi 40 yada 50 TL'den satılan kase ve tabaklar takım yapıldığı zaman cüzi bir fiyata gelmiş oluyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.