Yeniden Refah Partisi'nden dikkat çeken 'vefa borcu' açıklaması! AK Parti ile ittifak kurulacak mı? 4. kez görüşecekler

Son günlerde AK Parti ile Yeniden Refah Partisi arasında gerçekleştirilen ittifak görüşmelerinde ilerleme kaydedilememesi, YRP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz'ün dikkat çeken açıklamalarıyla tekrardan gündeme geldi.

Yeniden Refah Partisi'nden dikkat çeken 'vefa borcu' açıklaması! AK Parti ile ittifak kurulacak mı? 4. kez görüşecekler
Yayınlanma:

YRP, AK Parti'nin eski milletvekillerini Urfa ve Elazığ'da belediye başkan adayı olarak açıklamıştı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, AK Parti ile ittifak görüşmeleri hakkında açıklamalarda bulundu. YRP, AK Parti'nin eski milletvekillerini Urfa ve Elazığ'da belediye başkan adayı olarak açıklamıştı.

Cumhuriyet'in haberine göre, Altınöz, yerel seçimlerde AK Parti'den "vefa borcu" ödenmesini beklediklerini ifade etti.

Altınöz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'YRP desteğiyle cumhurbaşkanı seçildiğini' söyleyerek, "AK Parti yöneticilerinden yerel seçimlerde vefa borcunu ödemelerini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Altınöz, yapılan görüşmelerde somut tekliflerin gelmediğini belirterek, "Bakalım 4. görüşmede nasıl bir yol alacağız ama fazla ümitli değilim" dedi. Ayrıca, İstanbul, Ankara ve İzmir adaylarının belirlenmesinde de sona gelindiğini ifade eden Altınöz, "Yakın bir zamanda ittifak söz konusu olmazsa kendi adaylarımızı açıklayıp yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.