Yerli otomobil TOGG Sedan modelini dünyaya sundu! | Yeni model T10F, CES 2024'te görücüye çıktı

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG, otomobil fuarlarına değil, Tüketici Elektroniği Fuarı (CES) 2024'e katılmayı tercih etmişti. Dünyanın en büyük teknoloji fuarında yeni model T10F tanıtıldı.

Yerli otomobil TOGG Sedan modelini dünyaya sundu! | Yeni model T10F, CES 2024'te görücüye çıktı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Dünyanın en büyük fuarlarından biri olan Tüketici Elektroniği Fuarı (CES 2024) etkinliği başladı ve Amerika Birleşik Devletleri'nin Las Vegas kentinde düzenlenen CES 2024 etkinliğinde her yıl olduğu gibi bu yıl da heyecan verici çok sayıda teknolojik ürün tanıtıldı. Türkiye’nin yerli otomobili Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) da CES 2024 etkinliğinde yeni aracını tanıtacak. Bugün başlayan CES 2024, 12 Ocak 2024 Cuma'ya kadar sürecek.

“Toggether Beyond” sloganıyla açıklanacak olan Sedan modeli için TOGG resmi X hesabı üzerinden bir paylaşım yapmış ve etkinliği duyurmuştu.

X hesabından yapılan açıklamada doğuştan akıllı, doğuştan temiz, doğuştan elektrikli ve doğuştan dijital etiketleri de kullanıldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Togg'un sedan modelinin 2024 yılının sonlarına doğru tanıtılacağını, 2025 yılında da üretimine başlanacağını belirtmişti.

Gerçekleştirilen etkinlikte TOGG CEO'su Gürcan Karakaş sahneye çıktı ve yeni Sedan modelini tanıttı. Karakaş, yeni model T10F’in, 2025 yılından itibaren başta Türkiye olmak üzere tüm dünyada kullanıcılarla buluşturulacağını belirtildi.

"Birlikte daha iyiye" mottasıyla hareket edilen TOGG için sürdürülebilirlik'in öneminden bahseden Gürcan Karakaş, mart ayında başlanan ön siparişlerde beklentilerin üstüne sipariş aldıklarını ve 177 bin siparişin planlanan üretimden katlarca fazla olduğunu aktardı. 20 binden fazla TOGG'un yollarda olduğunu da dile getiren Karakaş, Almanya ile yurt dışı satışlarının da başlayacağını söyledi.

Karakaş konuşmanın ardından perdenin arkasındaki TOGG'un T10F modelini dünyaya tanıttı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.