Yılbaşı akşamı televizyonda neler izlenir?

31 Aralık 2023 Pazar günü televizyonda yayınlanacak programlar merak ediliyor. Yılbaşı akşamı Show TV, Kanal D, FOX TV, TV8, ATV, STAR TV’de hangi programlar yayınlanacak? İşte detaylar…

Yılbaşı akşamı televizyonda neler izlenir?
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ŞİLAN EYLÜL KANDEMİR

31 Aralık 2023 Pazar günü, yılbaşı akşamı televizyon izleyicileri için özel bir gece olacak. Bu gece, birçok kanal özel programlar ve etkinlikler sunacak. Peki, yılbaşı gecesi hangi kanallarda, hangi programlar var? Sizler için derledik…

YILBAŞI ÖZEL PROGRAMLARI

TV8

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında ünlü isimler bir araya gelecek. O Ses Türkiye'de, jüri koltuğunda Murat Boz, Ebru Gündeş, Meryem Uzerli yer alacak. Beyazıt Öztürk’ün yerinde ise Acun Ilıcalı oturacak. Sunumu ise Beyazıt Öztürk yapacak.

Yarışmada, oyuncu, şarkıcı ve komedyen gibi farklı alanlarda başarılı olan isimler sahne alacak. Ünlü isimler arasında İbrahim Büyükak, Yasemin Sakallıoğlu, Ceren Karakoç, Evrim Alasya, Sarp-Bengi Apak, Gupse Özay, Onur Gürçay, Esra Ruşan, Hazal Türesan, Kerem Alışık, Enis Arıkan, Devrim Özkan, Buse Meral, Doğu Demirkol, Özge Özacar ve Özgü Kaya bulunuyor.

ATV

ATV ekranlarında, Furkan Andıç ve Burcu Kıratlı’nın başrolünde yer aldığı Yıldızlar Bana Uzak, ilk bölümüyle yılbaşı akşamı izleyici ile buluşacak.

aile.jpg

SHOW TV

Güldür Güldür Show, 2024 yılbaşı gecesi de birbirinden eğlenceli skeçlerle ünlü isimlerle birlikte izleyicileri güldürecek.

STAR TV

2024 yılbaşı gecesi, televizyon ekranlarında birbirinden renkli programlar ekrana gelecek. Star TV'de yayınlanacak İbo Show'un yılbaşı özel programına Hülya Avşar, Şafak Sezer, Serdar Ortaç, İrem Derici ve Resul Dindar konuk olacak.

KANAL D

Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunduğu Şarkılar Bizi Söyler'de ise Uğur Aslan, Tuğçe Kandemir, Latif Doğan, Kahtalı Mıçı, Mahmut Tuncer, Suzan Kardeş, Buzuki Orhan ve Kutsi yer alacak.

FOX TV

FOX TV ekranlarında 2024 yılbaşı gecesi için özel bir film yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.