Yılın en havalı gösterisi: SHG Airshow

Sivrihisar Hava Gösterileri (SHG Airshow), her sene düzenlendiği gibi bu yıl da 16-17 Eylül tarihlerinde Sivrihisar Havacılık Merkezi, Necati Artan Tesisleri’nde 8. defa gerçekleştiriyor.

Yılın en havalı gösterisi: SHG Airshow
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ÖMERCAN ÖZMEN

SHG Airshow, uluslararası olarak birçok katılımla bu yıl da heyecanın adresi oluyor. SHG Airshow'da gözler Hava Kuvvetleri Hava Gösteri Ekibi Türk Yıldızları'nda olacak. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Paraşüt Takımı ile Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı’na bağlı paraşüt ekibi de heyecan verici paraşüt atlayışları ile bu yıl ilk defa organizasyonda yerlerini alacak. Jandarma Çelik Kanatlar Uçuş Gösteri Ekibi ve Emniyet Genel Müdürlüğü helikopter gösteri ekipleri de bu gösteride ilgi odağı olacak.

show2.jpg

EN YAŞLI UÇAKLAR DA GÖSTERİDE...

İlk gösterileri 2015 yılında Eskişehir Sivrihisar'da yapılan etkinlik bu yıl, Türkiye’nin uçan müzesi M.S.Ö. Hava ve Uzay Müzesi’nin envanterinde olan bütün tarihi hava taşıtları da gösterilere katılacak. Türkiye'nin uçar durumdaki en 'yaşlı' uçağı DC-3 Turkish Delight, II. Dünya Savaşı'nın efsane avcı uçağı P-51D Mustang Ferocious Frankie, T-6 G Texan Happy Hour, Antonov An-2, Boeing Stearman A-75 uçakları ve Vietnam Gazisi UH-1H helikopteri gösterilerde yerini alacak.

Gösteride Dünyaca ünlü pilotların yapacağı birbirinden heyecanlı ve adrenalin dolu uçuşlarının yanı sıra Ankara Klasik Otomobilciler Kulübü de yer alacak.

show.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.