Yıllardır gerçek ailesini arayan Ayşe Neşeli, 32 yıl sonra anne babasının kim olduğunu öğrendi: Kendi mezarı başında poz verdi

Nevşehir'de 1 günlükken cami avlusuna bırakılan Ayşe Neşeli, 32 yıl sonra hem ailesini hem de öldü sanılıp gömüldüğü mezarını buldu. Ayşe Neşeli, adli tıp kurumunun sonuçlarını öğrendikten sonra Nevşehir Adliyesi'nde ve mahallesinde davul zurna eşliğinde kutlama yaptı.

Yıllardır gerçek ailesini arayan Ayşe Neşeli, 32 yıl sonra anne babasının kim olduğunu öğrendi: Kendi mezarı başında poz verdi
Yayınlanma:

32 yıl önce Nevşehir'de yasak ilişki sonucu doğan Ayşe Neşeli, daha bir günlükken cami avlusuna bırakıldı. Vatandaşlar tarafından bulunan Ayşe, daha sonra bir aileye evlatlık verildi. 12 yaşına kadar evlatlık olarak büyüyen Ayşe, üvey annesi ölünce evden kaçtı ve polis tarafından üvey babasına geri teslim edildi. Polis memuru ve üvey babası arasında geçen konuşmayı duyan Ayşe, evlatlık olduğunu öğrendi.

Ayşe Neşeli, 18 yaşına geldiğinde hukuk mücadelesine başladı ve gerçek ailesini bulmak için harekete geçti. Çeşitli televizyon programlarına katılarak yardım arayan Ayşe, sonunda annesinin kimliğini tespit etti. DNA testi sonucunda annesinin L.S. olduğunu öğrenen Ayşe, babasını bulmak için de hukuki mücadeleye devam etti.

DNA testinin ardından babasının Ö.T. olduğu belirlendi. Ayşe, bu sevindirici haberi aldıktan sonra Nevşehir Adliyesi'nden çıkarak ve mahallesinde davul zurna çalarak kutlama yaptı.

Ayşe Neşeli, gerçek ailesini ararken, bir yandan da kendisine ait olduğunu öğrendiği mezarı buldu. Annesiyle tanıştıktan sonra, aslında doğduktan hemen sonra öldü denilerek mezara konulduğunu öğrendi.

Ev arkadaşı Nimet Tosun ise, Ayşe Neşeli'yi engelli oğluna bakması için evine aldığını ve uzun zamandır birlikte yaşadıklarını belirtti. Nimet Tosun, Ayşe Neşeli'nin ailesini bulduğunu ve abisinin kendisine bakmaya başladığını söyledi. Ayrıca, Ayşe'nin abisi olarak eve gelen kişinin kendi kuzeni olduğunu ve çocukluğunda L.S. teyzesinin bir kızının doğduğunu hatırladığını ifade etti. "Meğerse öldü denilen kız evimdeki Ayşe Neşeli'ymiş." dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.