Yılmaz Morgül'e attığı telif sonrası ilk kez konuştu

Mert Demir, 'Ateşe Düştüm' şarkısını kendi tarzı ile yorumlayan Yılmaz Morgül'e telif atmıştı. Mert Demir bu konuya ilişkin ilk kez konuştu.

Yılmaz Morgül'e attığı telif sonrası ilk kez konuştu
Yayınlanma:

Mert Demir, 'Ateşe Düştüm' şarkısını kendi tarzında yorumlayıp dijital platformlarda yayınlayan Yılmaz Morgül'e telif davası açmıştı. Geçtiğimiz günlerde Candaş Tolga Işık'ın sunduğu "Az Önce Konuştum" programına konuk olan şarkıcı, bu konu hakkında ilk kez konuştu.

Yılmaz Morgül, aylar önce katıldığı "Aramızda Kalmasın" programında, Mert Demir'in yorumunu eleştirerek "Ben şarkıyı yaşamak isterim. Yani bu ateşlere düştüğünü bana anlat, bunu yaşat bana" demişti.

Kendi yorumunu yapan Morgül, dijital platformlarda 'Ateşe Düştüm' şarkısını tamamen seslendirdiği klibini yayınlamıştı. Ancak Morgül'ün klibi telif engeline takılmış ve MESAM/MSG tarafından kaldırılmıştı.

İLK KEZ KONUŞTU

Mert Demir, geçtiğimiz günlerde katıldığı programda konu hakkında ilk kez konuşarak, Tolga'nın "Ateşe Düştüm’ü Yılmaz Morgül’ün elinden almışsınız" sözleri üzerine şu ifadeleri kullandı:

"O şarkıda hikâyenin doğru şekilde ilerlemesi gerekiyordu. Yaşam enerjisini söndürdüysek çok üzgünüm ama yapacak bir şey yok. 'Antidepresan' şarkısında da Nihat Doğan ile aynı durum yaşandı."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.