Yine fabrika yangını: Bu sefer İzmir'de! Ölü ve yaralılar var...

İzmir'in Çiğli ilçesinde bulunan bir parfüm fabrikasında meydana gelen yangında bir işçi hayatını kaybederken, üç işçi de yaralandı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Yine fabrika yangını: Bu sefer İzmir'de! Ölü ve yaralılar var...
Yayınlanma:

Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren parfüm fabrikasında sabah saatlerinde başlayan yangın, hızla yayılarak fabrikayı sardı. Alevlerin etkisiyle oluşan dumanlar, bölgedeki birçok noktadan görülebiliyordu. Yangına müdahale etmek üzere olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Fabrikada geniş güvenlik önlemleri alınırken, itfaiye ekipleri yaklaşık bir saat süren yoğun çaba sonucunda yangını kontrol altına aldı. Yapılan kontrollerde, fabrikada çalışan 1 kişinin hayatını kaybettiği ve 3 işçinin de yaralandığı belirlendi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye sevk edilirken, yangının neden çıktığının belirlenmesi için çalışmalar başlatıldı.

Fabrika bahçesindeki bir hafif ticari aracın da yangın nedeniyle kullanılamaz hale geldiği bildirildi. Yetkililer, yangının çıkış sebebini belirlemek amacıyla detaylı bir inceleme yapacaklarını açıkladılar.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.