Yine KYK, yine zehirlenme vakası

Isparta’da bir yurtta kalan 103 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesi ile hastaneye başvurdu.

Yine KYK, yine zehirlenme vakası
Yayınlanma:

Isparta’da bulunan bir kız öğrenci yurdunda kalan öğrenciler yedikleri yemekten zehirlendikleri şüphesiyle hastanelere başvurdu.


Olay, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Doğu Kampüsü'nde bulunan Bediüzzaman Said Nursi KYK Kız Öğrenci Yurdu'nda yaşandı.

Öğrenilen bilgiye göre, yurtta kalan öğrenciler dün akşam yemeğinde yedikleri tavuk yemeği sonrası rahatsızlandı. Gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere başvuran öğrenciler Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Isparta Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Zehirlenme vakasının ardından 103 öğrenci, ayakta tedavileri yapılarak taburcu edildi.

Valilikten gün içinde yapılan açıklamada, "Bahse konu yemekte öğrencilere verilen gıda numuneleri ve su numuneleri Tarım ve Orman Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından gerekli incelemeler yapılmak üzere teslim alınmıştır. Konu ile ilgili olarak Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmış olup, valiliğimiz tarafından başlatılan idari inceleme devam etmektedir” denildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.