Yine yolcu otobüsü faciası yaşandı: 9 kişi hayatını kaybetti 30 yaralı var!

Mersin- Antalya Karayolunda yolcu otobüsü devrildi. Yaşanan kazada 9 kişi öldü 30 kişi yaralandı. Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan yaralıların 13'ünün durumunun ağır olduğunu da söyledi.

Yine yolcu otobüsü faciası yaşandı: 9 kişi hayatını kaybetti 30 yaralı var!
Yayınlanma:

Mersin- Antalya Karayolunda korkunç bir kaza meydana geldi. Aydıncık ilçesi yakınlarında meydana gelen kazada sürücü dahil 9 kişinin öldüğü 30 kişinin yaralandığı açıklandı.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan yaptığı açıklamada detayları paylaştı. Kazanın saat 1.15 civarında Sarıyar tünellerinin çıkışında meydana geldiğini söyleyen Pehlivan, şu anda olay yerinde olduğunu ve 9 kişinin hayatını kaybettiği, 30 kişinin yaralandığını söyledi. Vali Pehlivan 13 yaralının durumunun ağır olduğunu ve 4 yolcunun da yara almadan kurtulduğunu belirtti.

Olay yerine çok sayıda jandarma, ambulans ve itfaiye ekiplerinin sevk edildiği ve kazaya karışan başka bir aracın olmadığını da belirten Pehlivan, şoförün kontrolü kaybettiğini ve kazada ıslak zeminin etkili olabileceğini söyledi.

Kazanın oluşum sebebiyle alakalı da yaralı yolcular ve araç içi kameralardan incelemeler yapıldığı aktarıldı.

Vali Pehlivan, sosyal medya hesabından da kazanın detaylarını paylaştı ve yaralıların farklı hastanelere kaldırıldığını belirterek kazada hayatını kaybedenler için taziye mesajı paylaştı.

28 Aralık 2023 tarihinde de Kuzey Marmara Karayolunda korkunç bir zincirleme kaza meydana gelmiş kazada 10 kişinin öldüğü 59 kişinin yaralandığı açıklanmıştı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabı üzerinden kazanın detaylarını paylaştı ve sürücülere dikkatli olunması çağrısı yaptı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.