"Yürüyen adam" lakabıyla tanınan Selami Salman hayatını kaybetti: Annesi yardım istemişti

Pendik’te, D-100 kara yolunun kenarında yürüyüş yaparken çekilen görüntüleriyle sosyal medyada "yürüyen adam" olarak tanınan Selami Salman, evinde ölü bulundu.

"Yürüyen adam" lakabıyla tanınan Selami Salman hayatını kaybetti: Annesi yardım istemişti
Yayınlanma:

Kavakpınar Mahallesi Terzi Sokak'taki evinden yayılan kötü kokular üzerine bölgeye gelen itfaiye ve polis ekipleri, Salman'ı hareketsiz bir şekilde buldu. Yapılan incelemeler sonucunda, Salman’ın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Cenazesi, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Selami Salman'ın, geçirdiği bir kaza sonrasında Tuzla ile Maltepe arasında sık sık D-100 kara yolu boyunca yürüyüş yaptığı biliniyordu. Bu görüntüler, sosyal medyada geniş yankı bulmuş ve Salman'a "yürüyen adam" lakabı kazandırmıştı.

Salman'ın annesi Medina Salman geçtiğimiz günlerde Selami Salman'ın annesi Medine Salman: "Önceden çok neşeli bir çocuktu. Bir kız sevmişti, nişanladım. 9 sene nişanlı kaldı. Ondan sonra düğüne hazırlanırken nişan bozuldu, kız tarafı vermedi. Psikolojisi bozuldu." diyerek oğlu için yardım istemişti.

Salman'ın cenazesinin, yarın Kavakpınar Cemevi'nde düzenlenecek törenin ardından defnedileceği öğrenildi. Onun ani vefatı, sosyal medyada da büyük üzüntü yarattı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.