Yüzünü göstermemek için geri geri adımlayarak polis aracına bindi

Aksaray’da bir kişi, polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken sıra dışı bir davranış sergiledi. Polis otosuna götürülmek istenen şüpheli, gazetecileri fark edince yüzünü göstermemek için geri geri adımlarla polis aracına götürüldü.

Yüzünü göstermemek için geri geri adımlayarak polis aracına bindi
Yayınlanma:

Olay, Büyükbölcek Mahallesi Şehit Mehmet Ali Demir Caddesi’nde meydana geldi. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, gece uygulaması sırasında şüpheli hareketler sergileyen 68 BJ 673 plakalı aracı durdurdu. Araçtaki sürücü ve iki yolcu sorgulandı, üzerleri arandı. Yolculardan B.Y. (29) isimli şahsın üzerinde bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Uyuşturucuyu kullandığını itiraf eden B.Y., gözaltına alındı.

polis1.jpg

Ancak şüpheli, basın mensuplarının kendisini görüntülemeye çalıştığını fark edince yüzünü gizlemeye çalıştı. Elleri kelepçelenmiş olan B.Y., polis otosuna yönelmek yerine sürekli ters tarafa dönmeyi sürdürdü. Bekçinin, şüphelinin koluna tersten girmesiyle birlikte B.Y., geri geri yürüyerek polis aracına götürüldü. Olayla ilgili soruşturma, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatıldı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.