Zafer Partisi İBB Başkan Adayı Azmi Karamahmutoğlu: AK Parti'de lider değişikliği olacak

Zafer Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Azmi Karamahmutoğlu, Türk siyasetinin önümüzdeki yıllarda önemli bir değişim yaşayacağını öne sürdü.

Zafer Partisi İBB Başkan Adayı Azmi Karamahmutoğlu: AK Parti'de lider değişikliği olacak
Yayınlanma:

Mavi Karadeniz TV'de Gizem Fidan'ın sunduğu Yerel Seçim Özel programına konuk olan Karamahmutoğlu, 2025 Mayıs'ında Türk siyasetinde önemli bir kırılmanın olacağını ve yeni bir canlanmanın başlayacağını iddia etti.

Karamahmutoğlu, "Bayramdan sonra, 8 Mayıs'tan sonra Türk siyasetinde yepyeni canlanmalar, dalgalanmalar olacak. O günden sonra Türk siyasetinde tekrar canlanma olacaktır. Peki ne zaman kırılma olacaktır? Kırılma da bir sonraki Mayıs, 2025'in Mayıs'ında... Bunu kaydedebilirsin. Kırılma da 1 yıl sonra" şeklinde konuştu.

Ayrıca, Karamahmutoğlu, bazı kesimlerde yerel seçim sonuçlarına göre erken seçim beklentisinin olduğunu belirtti. Muhalefetin baskın bir muhalefet yaptığı takdirde erken seçime gitme ihtimalinin olduğunu dile getiren Karamahmutoğlu, bunun tek koşul olmadığını, muhalefetin aldığı oyların iktidarınkinden fazla olmasının yanı sıra ekonomik faktörler ve büyük bir lider değişikliğinin de etkili olabileceğini söyledi. Özellikle AK Parti içinde büyük bir lider değişikliğinin 2025 Mayıs'ında gerçekleşebileceğini belirtti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.