Zafer Partisi'nden emekli ve sığınmacı politikasına tepki: SIğınmacılar bu ülkenin el frenidir

Zafer Partisi, emeklilik sistemi ve sosyal güvenlik politikalarına ilişkin eleştirilerini sürdürüyor. Parti yetkilileri, mevcut emeklilik sisteminin adaletsiz ve insan onuruna yakışmayan koşullar içerdiğini vurgulayarak, emeklilerin toplumdaki rollerinin göz ardı edildiğini belirtiyor.

Zafer Partisi'nden emekli ve sığınmacı politikasına tepki: SIğınmacılar bu ülkenin el frenidir
Yayınlanma:

Emekliliğin sadece bir dinlenme dönemi değil, aynı zamanda tecrübelerini topluma aktarma fırsatı olduğunu söyleyen Zafer Partisi, sanat, bilim ve felsefe üretiminin ancak özgür düşünme ve maddi refah koşullarında mümkün olduğunu savunuyor.

Parti, Türkiye'deki emeklilik sisteminin, sığınmacı politikaları ve düşük yaşam standartları nedeniyle sürdürülemez hale geldiğini iddia ediyor. Özellikle, Türkiye’deki sosyal güvenlik sisteminin çöküşünün, sigortalı çalışan sayısının yetersizliği ve sığınmacılara yapılan harcamalarla bağlantılı olduğunu öne sürüyor. Parti yetkilileri, her bir sığınmacı için aylık 30 bin TL harcama yapıldığını ve bu durumun ülkenin ekonomik kaynaklarını tükettiğini vurguluyor. Yapılan yazılı açıklamada "Sığınmacılar bu ülkenin el frenidir" ifadesine yer verildi.

Zafer Partisi, iktidara gelmeleri halinde, memur ve işçi emeklilerinin maaşlarını insanca yaşam koşullarına uygun şekilde iyileştirmeyi ve maaş farklılıklarını gidermek için intibak yasasını çıkaracaklarını belirtiyor. Ayrıca, tarımda çalışan kadınların sosyal güvenlik ve emeklilik haklarından ücretsiz faydalanmasını sağlayacaklarını ifade ediyorlar.

Parti, ülkenin sosyal güvenlik ve emeklilik sorunlarını çözebilmek için sığınmacı politikasının düzeltilmesi gerektiğini savunuyor ve Zafer Partisi olarak bu mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceklerini dile getiriyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.