Ziraat emin adımlarla

Ziraat Bankası üçüncü maçında İzmir’de şampiyonluk adaylarından Arkas Spor karşısına çıktı. Büyük çekişmeye sahne olan mücadeleyi Ziraat 3-1 kazanarak haftayı 3 puanla lider kapattı.

Ziraat emin adımlarla
Yayınlanma:
Güncelleme:

EYÜP KARA

Efeler Ligi’nde üçüncü hafta geride kaldı. Ziraat Bankası güçlü rakibi Arkas Spor’u 3-1’le geçerek şampiyonluğun en büyük favorisi olduğunu gösterdi. Halkbank evinde genç Beşiktaş’ı rahat geçerek haftayı galibiyetle kapattı.

 

2017-2018 Voleybol Sezonu Efeler Ligi’nde üçüncü hafta müsabakaları oynanan altı karşılaşmayla sona erdi. Ligin ısınmasıyla birlikte kalite en üst seviyeye çıkarken maçlarda birbirinden zevkli ve çekişmeli hale geldi. Efeler Ligi’nde üçüncü hafta müsabakalarında iki takım deplasmandan galibiyetle dönerken 4 takım kendi sahalarında kazanma başarısını gösterdi.

ZİRAAT FIRTINA GİBİ

Lige fırtına gibi başlayan Ankara’nın şampiyonluktaki iddialı takımlarından Ziraat Bankası bir diğer şampiyonluk adaylarından Arkas Spor ile İzmir’de karşı karşıya geldi. İlk iki sette beklenen çekişme ve mücadele olmazken diğer iki büyük çekişmeye ve heyecana sahne oldu. Set sonlarını iyi değerlendiren Ziraat Bankası zorlu mücadeleyi 3-1 kazanarak Ankara’ya 3 puanla dönüp 9 puanla liderliğini sürdürdü.

HALKBANK TELAFİ ETTİ

Ligin şampiyonluk adaylarından ve geçen yılın şampiyonu Halkbank bu kez evinde ligin en genç takımı Beşiktaş karşısında ortaya koyduğu oyunla bir fikir vermese de üçüncü maçında ikinci galibiyetini alarak zirve yarışında takibe devam dedi. Lacivert beyazlılar Beşiktaş karşısında geçen haftaya göre daha farklı bir kadro ile sahaya çıktı. Halkbank beklenen çekişmenin olmadığı mücadelenin setlerini 25-17, 25-17, 25-22 alarak mücadeleden 3-0 galip ayrılmasını bildi.

MALİYE’YE PİYANGO VURMADI

Ligin bir diğer Efeler Ligi’ndeki temsilcisi Maliye Piyango deplasmanda Galatasaray karşısına çıktı. Baştan sona büyük bir çekişmeye sahne olan mücadelede ev sahibi sarı kırmızılılar ev sahibi olmanın avantajını kullanıp mücadeleden 25-22, 29-27, 25-17 setlerle 3-0 galip ayrıldı. Maliye Piyango bu maçta özellikle servis karşılamakta büyük sorun yaşayıp pasöre iyi pasa getirmeyince yenilgiden kurtulamadı.

ALINAN TOPLU SONUÇLAR

TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul evinde ligin güçlü takımlarından İnegöl Belediyesi’ne 17-25, 22-25, 29-27, 23-25 setlerle 3-1 yenilirken, lige bu sene yükselen Jeopark Kula Belediyespor evinde geçen hafta Halkbank’ı yenerek büyük sürprize imza atan Afyon Belediyespor Yüntaş’ı 18-25, 25-15, 25-23, 30-28 setlerle 3-1 yenip ligdeki ilk galibiyetini altı. Haftanın kapanış maçında iki İstanbul takımı karşı karşıya geldi. Fenerbahçe büyük çekişmeye sahne olan mücadelede, İstanbul BBSK’yı 25-19, 18-25, 18-25 25-22, 15-10 setlerle 3-2 yenerek haftayı galibiyetle kapattı.

EFELER LİGİ DÖRDÜNCÜ HAFTA PROGRAMI

08 EKİM 2017 PAZAR

14.00 Ziraat Bankası-Galatasaray HDI Sigorta TRT Spor TVF Başkent Voleybol Salonu

14.00 Beşiktaş-Jeopark Kula Belediyespor Akatlar Spor Kompleksi

15.30 İnegöl Belediyespor-Arkas Spor İnegöl Spor Salonu

17.00 İstanbul BBSK-Halkbank Haldun Alagaş Spor Kompleksi

17.00 Maliye Piyango-Fenerbahçe TVF Başkent Voleybol Salonu

09 EKİM 2017 PAZARTESİ

17.00 Afyon Bld. Yüntaş- TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik Afyon Atatürk Kapalı Spor Salonu

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.