Ziraat liderliği sevdi

2017-2018 Voleybol Sezonu Efeler Ligi’nde dördüncü hafta müsabakaları dün oynana Afyon Belediyespor Yüntaş ile TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik karşılaşmasıyla sona erdi.

Ziraat liderliği sevdi
Yayınlanma:
Güncelleme:

EYÜP KARA

Baştan sona ev sahibi Afyon’un üstünlüğü altında mücadeleyi 25-11, 25-10 ve 25-13’lük setlerle Afyon Belediyesi Yüntaş 3-0 kazanarak haftayı 3 puanla kapattı.

ZİRAAT ÇOK FARKLI

Efeler Ligi’nin şampiyonluk adaylarından Ziraat Bankası 4 haftası geride kalan ligde rakiplerine adeta parkeyi dar etmiş durumda. Oynadığı maçlarda rakiplerine sadece 2 set vererek liderlik koltuğuna oturan kırmızı beyazlılar Cumartesi günü Ankara Başkent Voleybol Salonu’nda oynadığı maçta Galatasaray HDI Sigorta’yı 3-0 yenerek rakiplerine gözdağı verdi. İkinci set dışında zorlanmayan Ziraat son sette adeta gövde gösterisi yaptığı maçı kolay kazanarak bu sene ne kadar iddialı olduğunu gösterdi.

HALKBANK KAYIPLARDA

Geçen sezonun şampiyonu Halkbank inişli çıkışlı grafik sürdürmeye devam ediyor. Mavi beyazlılar deplasmanda ligin güçlü takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a 3-1 yenilerek 4 maç sonunda 2. yenilgisini aldı. Büyük çekişmeye sahne olan mücadelede set sonlarını iyi oynayan ev sahibi İstanbul Belediye rakibini yenerek ligde ikinci sıraya yükseldi. Halkbank bu mağlubiyetin ardından 5. sıraya indi.

PİYANGO SÜRPRİZ YAPTI

Ankara’nın Efeler Ligi’ndeki bir diğer temsilcisi Maliye Piyango şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe’yi konuk etti. İki takım arasındaki mücadele görülmeye değerdi. İlk seti kazanan Maliye 1-0 öne geçmesine karşın ikinci seti kaybederek setlerde durumun 1-1’e gelmesine engel olamasa da diğer iki seti mükemmel oynayarak rakibini 3-1 yenip puansız gönderdi. Büyük çekişmenin yaşandığı son sette Maliye rakibinin hatalarını iyi değerlendirerek çekişmeli ve zevkli mücadeleden galip ayrılarak haftanın sürprizine imza attı.

ALINAN DİĞER SONUÇLAR

Beşiktaş 0-3 Jeopark Kula Belediyesi 18-25, 25-27, 15-25

İnegöl Bld. 1-3 Arkas Spor 24-26, 20-25, 25-21, 19-25      

İstanbul BBSK 3-1 Halkbank           25-20, 25-21, 21-25, 25-22

BEŞİNCİ HAFTANIN PROGRAMI

Efeler Voleybol Ligi’ndi erkeklerde haftanın programı açıklandı. İşte 5. haftanın maç programı. 14 Ekim 2017 Cumartesi günü saat 17.00 Arkas Spor ile Afyon Belediyesi Yüntaş TVF Atatürk Voleybol Salonu Vestel Venus Spor Kompleksi’nde karşı karşıya gelecek ve bu çekişmeli geçmesi beklenen maç TRT Spor’dan canlı yayınlanacak. 15 Ekim Pazar günü 13.30’da iki Ankara takımı Maliye Piyango ile Ziraat Bankası TVF Başkent Voleybol Salonu’nda kozlarını paylaşacak.

Pazar günün diğer maçlarında ise saat 15.00’te Galatasaray HDI Sigorta ile İnegöl Belediyesi GS Park Voleybol Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Günün bir diğer önemli maçında iki şampiyonluk adayı Fenerbahçe ile Halkbank Metro Enerji Spor Salonu’nda saat 16.00’da karşı karşıya gelecek. Pazar günün diğer maçlarında ligde kalma mücadelesi veren iki takımı TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik ile Beşiktaş saat 16.00’da Torul Gençlik Spor İl Müdürlüğü İlçe Salonu’nda puan mücadelesi verecekler. Günün son maçı ise saat 17’de ligin yeni ekibi Jeopark Kula Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Haldun Alagaş Spor Kompleksi’nde kazanmak için parkeye çıkacaklar.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.