Ahi Kadın Girişimi dört ayrı kooperatifi tek masada topladı

Ahi Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi,  dört ayı kadın işletme kooperatifi temsilcilerinin katılımıyla hibe destekleri ve projeleri konusunu masaya yatırdı.

Ahi Kadın Girişimi dört ayrı kooperatifi tek masada topladı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kırşehirli Dernekler Federasyonu (KIR-FED) ve Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KIRSİAD) üyesi kadınlar tarafından kurulan, Ahi Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi,  dört ayı kadın işletme kooperatifi temsilcilerinin katılımıyla hibe destekleri ve projeleri konusunu masaya yatırdı. KIRSİAD ev sahipliğinde yemekli gerçekleşen toplantıya Ahi Kadın Girişimi, Asula Kadın Girişimi, Hüma Kadın Girişimi ve yeni kurulacak Angora Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkan ve üyeleri katıldılar.

AKA’YA 2 AYRI HİBE PROJESİ SUNULDU

Toplantıda Türkiye’de kooperatiflerine verilen hibe destekleri ve projeleri konularında detaylı sunum yapan Serdar Yurteri kadın kooperatif üyelerini bilgilendirdi. Bu kapsamda yeni kurulmuş olmasına rağmen Ahi Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ile Asula Kadın Girişimi Kooperatifi adına Ankara Kalkınma Ajansına 2 ayrı hibe projesi sunuldu.

ahi-kadin-1.jpg

ÇAVUŞ: DESTEĞİMİZ HER ZAMAN SÜRECEK

Gerçekleşen toplantıyla ilgili gazetemize açıklama yapan Kooperatif TV ve Kooperatif okulu kurucuları Gülcan Çavuş ve Abdullah Çavuş “Birbirinden birikimli, eğitimli, idealist kadınlarla birlikte çıktığımız yolda başarı kaçınılmaz bir sonuç olacaktır. Niyet hayır akıbet hayır olacaktır.  Kooperatif TV ve Kooperatifi okulu olarak Ahi Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi öncülüğünde gerçekleşecek her toplantıya her zaman destek vereceğimizi tekraren ifade ediyoruz” şeklinde konuştular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.