AK Parti'de kongre süreci ekimde başlıyor

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde 31'inci İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nı gerçekleştiren AK Parti, olağan kongre sürecini ekim ayında başlatma kararı aldı.

AK Parti'de kongre süreci ekimde başlıyor
Yayınlanma:

AK Parti'de gerçekleştirilmesi planlanan 'Olağan Kongre' sürecinin ekim ayında başlayacağı öğrenildi.

Genel kongrenin tarihi henüz netlik kazanmazken, haziran-ekim ayında gerçekleştirilecek Türkiye Buluşmaları ve İstişare Toplantıları'na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

AK PARTİ'DE KRİTİK SÜREÇ EKİM AYINDA BAŞLIYOR!

AK Parti, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlediği 31'inci İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda kongre tarihiyle ilgili karar aldı. İktidar partisinde olağan kongre sürecinin ekim ayında başlayacağı öğrenildi. İlçe ve illerde kongrelerin tamamlanmasıyla gözler büyük olağan kongreye çevrilecek. Genel kongrenin tarihi ise henüz belirlenmedi.

AK Parti'de Türkiye Buluşmaları ve İstişare Toplantıları haziran ve ekim ayları arasında gerçekleşmesi planlanıyor. Bu aşamada çalıştaylar devam ederken ekim ayında ise ilçelerden başlayarak Olağan Kongre süreçlerinin başlayacağı kaydedildi. Türkiye Buluşmaları'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 30 büyükşehir'de toplantılara katılması da bekleniyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.