Ali Babacan'dan seçim sonrası olay çıkış! Sadece kötüye gidişin devamını göreceğiz

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, ikinci tur cumhurbaşkanı seçimi sonuçları sonrası çarpıcı açıklamlarda bulundu, "Üzülerek söylüyorum her alanda sadece ve sadece kötüye gidişin devamını göreceğiz." dedi.

Ali Babacan'dan seçim sonrası olay çıkış! Sadece kötüye gidişin devamını göreceğiz
Yayınlanma:

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, ikinci tur cumhurbaşkanı seçimi sonuçları sonrasında açıklama yapmıştı. Babacan, bu açıklamasında üzüntüyle ifade ederek, her alanda kötüye gidişin devam edeceğini söyledi.

Babacan, öncelikle seçimlerin şeffaf bir şekilde gerçekleştiği için teşekkürlerini sunmuş ve Türkiye'nin demokraside belirli bir olgunluk seviyesine ulaştığını belirtmiştir. Vatandaşların yüzde 52'sinin tercihini Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yana kullandığını dile getirerek, Erdoğan'ı tebrik etti. Ancak Babacan, Erdoğan'a çağrısını adalet, liyakat ve istişare ilkelerine uygun hareket etmesi yönünde yaptı. Ayrıca, seçim sonuçlarının siyasetçilere verdiği mesajı tahlil edeceklerini ve sorumluluklarının farkında olacaklarını dile getirdi.

Babacan, Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olmanın yetkilerini ve imkanlarını kullanırken aynı zamanda aday olduğunu ve seçim kampanyasında haksızlık ve karalamaların olduğunu, devlet kaynaklarının kullanıldığını ve kamu kurumlarının seçime alet edildiğini iddia etti.

DEVA Partisi lideri, hiçbir oyun zayi olmadığını vurgulayarak, partilerinin seçim takvimi boyunca ortadan kaybolmayacaklarını ve sağlam bir şekilde ayakta duracaklarını belirtti. Seçim sonuçlarına bakarak kavgacı ve popülist politikalara yönelmeyeceklerini ve uzlaşıdan, ortak akıldan vazgeçmeyeceklerini ifade etti. Tam demokrasiye olan inançlarının süreceğini, hak ve özgürlükler için mücadelelerini sürdüreceklerini ifade etti.

Babacan, Erdoğan ve ortaklarının ülkeyi yönetemeyeceğini ve kötüye gidişin devam edeceğini söyleyerek, işi bilen, çalışkan ve dürüst kadroların kalmadığını ifade etti. Ancak DEVA Partisi olarak her yanlışa dur diyecek kadar güçlü olduklarının altını çizdi.

Ayrıca, Erdoğan'ın balkon konuşmasında yaptığı değişimi vurgulayarak, ülkenin iyiye gitmeyeceğini üzülerek ifade etti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.