Ankara'nın ilçe belediye başkanlarından Refah'ta yaşanan katliama sert tepki

Ankara'nın ilçe belediye başkanları Refah'ta yaşanan katliama sert tepki gösterdi. İlçe belediye başkanları sosyal medya hesabı üzerinden mesaj yayımladı.

Ankara'nın ilçe belediye başkanlarından Refah'ta yaşanan katliama sert tepki
Yayınlanma:
Güncelleme:

İsrail, Gazze'yi 7 Ekim tarihinden beri havadan ve karadan bombalamaya devam ediyor. İsrail, Uluslararası Adalet Divanının (UAD) kararına rağmen Gazze Şeridi'ndeki Refah kentinde yerinden edilen Filistinlilerin kampına düzenlediği ve 45 kişinin yaşamını yitirdiği saldırısına, pek çok ülke ile uluslararası kurum ve kuruluş tepki gösterdi. Ankara'nın ilçe belediye başkanları da Refah'ta yaşanan katliama sert tepki gösterdi. İlçe belediye başkanları sosyal medya hesabı üzerinden mesaj yayımladılar.

"İSRAİL SOYKIRIMCIDIR"

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Terör devleti İsrail’in Refah’ta gerçekleştirdiği alçak saldırıyı lanetliyorum. İsrail’in bu alçak saldırılarına, bu katliamlarına, bu soykırım suçlarına karşı susmayacağız ve hakikati haykıracağız. İsrail masum insanları acımasızca katleden eli kanlı bir TERÖR DEVLETİDİR. İsrail SOYKIRIMCIDIR, SOYKIRIM SUÇLUSUDUR. Netanyahu ve kabinesi başta olmak üzere bu soykırımın tüm işbirlikçileri savaş suçlusu olarak tüm insanlığın önünde hesap vermelidir." ifadelerini kullandı.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Refah'ta soykırım yaşandığını ifade etti.

"REFAH'TA YAŞANAN KATLİAMI UNUTMA"

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Refah'ta yaşanan katliamı unutma, unutturma…" ifadelerini kullandı.

"KATİLSİN İSRAİL, ALÇAKSIN..."

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:

"Katilsin İsrail. Alçaksın. Cezanı elbet çekeceksin. Allah’ın gazabı senin üzerine olsun. Diri diri yaktığın masumların cezasını tez zamanda çekesin."

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.