Bomba iddia! Şeyma Subaşı milli sporcu Barış Alper Yılmaz ile aşk mı yaşıyor?

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı, aşk hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. 34 yaşındaki ünlü fenomenin ismi milli sporcu Barış Alper Yılmaz ile adı anılmaya başlandı. Şeyma Subaşı ve Barış Alper aşk mı yaşıyor? İşte detaylar...

Bomba iddia! Şeyma Subaşı milli sporcu Barış Alper Yılmaz ile aşk mı yaşıyor?
Yayınlanma:

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile yaşadığı birliktelikten sonra sosyal medya fenomeni olan Şeyma Subaşı hakkında magazin gündemine bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. EURO 2024 performansıyla adından söz ettiren milli futbolcu Barış Alper Yılmaz ile Şeyma Subaşı’nın Bodrum’da gecelerde görüldüğü konuşulmaya başlandı.

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisiyle yaptığı evlilikle uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. Mısırlı İş İnsanı Mohammed Alsaloussi ile evlenen Subaşı 4 ay evli kalıp boşanmışlardı. Aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı bomba bir iddiayla yine gündeme geldi. Şeyma Subaşı bu kez de milli futbolcu Barış Alper Yılmaz ile adı anılmaya başlandı.

ŞEYMA SUBAŞI VE BARIŞ ALPER AŞK MI YAŞIYOR?

Sabah'tan Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre, ikili arasında bir yakınlaşma oldu. Abdullahoğlu, iddiayı şu ifadelerle dile getirdi:

"Yakın arkadaşlarıyla lüks bir otelde konaklayan Barış Alper Yılmaz, Şeyma Subaşı ile karşılaşarak derin bir sohbete daldı. Bir süredir kalbi boş olan Şeyma Subaşı gönlünü genç futbolcu Barış Alper Yılmaz'a mı kaptırdı? Saatler ilerledikçe oldukça samimi olan ikili, gece sonunda bir mekana giderek sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. İkilinin samimiyeti aşk dedikodularını da beraberinde getirdi."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.