Cumhurbaşkanı Erdoğan: İçerden ve dışardan iman kalemizi kuşatmaya çalışıyorlar!

Kocaeli’nde “21. İmam Hatipliler Kurultayı”nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bana 'Ömrün boyunca ortaya koyduğun tek bir eseri söyle' deseler, tereddüt etmeden vereceğim cevap, imam hatip okullarının önündeki engelleri kaldırmaktır." dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İçerden ve dışardan iman kalemizi kuşatmaya çalışıyorlar!
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli’nde “21. İmam Hatipliler Kurultayı”nda konuşuyor.

Erdoğan, "Bana 'Ömrün boyunca ortaya koyduğun tek bir eseri söyle' deseler, tereddüt etmeden vereceğim cevap, imam hatip okullarının önündeki engelleri kaldırmaktır." dedi.

aa-20240907-35587607-35587606-cumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan.gif

"İMAN KALEMİZİ KUŞATAMAZLAR"

İmam hatiplere hitap eden Erdoğan, şöyle konuştu:

"Fatih'in emanetine sahip çıktım. Bu ülkenin her bir vatandaşı bizim için değerlidir. Biz okullar arasında ayrım yapmıyoruz. İmam hatipliler Minareler ezansız kalmasın diye varız. Eğer bu topraklardan Müslümanlığı, ezanı, minareyi çekip alırsanız geriye hiçbir şey kalmaz. İçerden ve dışardan imam kalemizi kuşatmaya çalışıyorlar. İman kalemizi kuşatamazlar. Medya ve sosyal medya birer işgal silahına dönüşmüştür. Gençliğin ahlakı imanı dolayısıyla vatanımız çok açık saldırı altında. İmanını ve vatanını en önde savunanlar sizler olacaksınız."

"İSRAİL GAZZE'DE DURMAYACAK"

Erdoğan, İsrail'in Gazze'ye saldırısına ilişkin, şunları söyledi:

"Gazze'de 11 yıldır soykırım devam ediyor. Siyonistler tarafından karış karış işgal ediliyor. Şimdi İsrail hem Batı Şeria'da hem de Gazze'de soykırım yapıyor. Dün gencecik bir evladımızı, Ayşenur Ezgi Eygi'yi alçakça katlettiler. Bugüne kadar 17 bini çocuk, 40 bin masum sivili öldürdüler. Çocuk, yaşlı demeden barbarca saldırıyorlar. İsrail Gazze'de durmayacak, İsrail bu şekilde devam ederse gözünü başka yerlere dikecek. Hamas, Müslümanlar adına direniyor diyoruz, Hamas İslam topraklarını savunuyor diyoruz. İsrail şımarıklığını, İsrail'in devlet terörünü durduracak yegane adım İslam ülkelerinin ittifakıdır. İsrail'in devlet terörünün karşısında durmak, bizim için İslami, imani bir vazifedir, vatani bir meseledir. Tabii ki milli bir meseledir."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "TSK görev üstlendiği her yerde başarıyla göz dolduruyor." dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.