Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da 5 yıl boşa geçti

Sirkeci- Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi Açılış Töreni”nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İstanbul'da 5 yıl boşa geçti. Biz geldiğimizde her yer çöp, çukur, çamurdu; yine öyle ... İstanbul yeniden çöp, çukur, çamur oldu mu? Maalesef oldu. Yatırım var mı? Yok. Kentte yeni projeler yapamadılar, biz yine yapacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da 5 yıl boşa geçti
Yayınlanma:

Sirkeci- Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi Açılış Töreni”nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da son 5 yılın boşa geçtiğini söyledi.

thumbs-b-c-4acfff866414b392f0f2bde6d0d614dc.jpg

"İSTANBUL'DA 5 YIL BOŞA GEÇTİ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu'nu hedef alarak, "İstanbul'da 5 yıl boşa geçti. Biz geldiğimizde her yer çöp, çukur, çamurdu; yine öyle ... İstanbul yeniden çöp, çukur, çamur oldu mu? Maalesef oldu. Yatırım var mı? Yok. Kentte yeni projeler yapamadılar, biz yine yapacağız" dedi.

aa-20240226-33816728-33816723-cumhurbaskani-erdogan-sirkecikazlicesme-rayli-sistem-hatti-acilis-torenine-katildi.jpg

"YENİDEN İSTANBUL DİYORUZ"

Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul'un tekrardan kazanacaklarını ifade ederek, "Hayali kurulan vizyon projeleri hayat geçirdik. Bizimle birlikte İstanbul yeniden ayağa kalktı. Yeniden İstanbul diyoruz, 32 gün kaldı. Ana kademe, kadın kolları, gençler, durmak yok, yola devam..." diye konuştu.

ERDOĞAN: DAİMA ÖNÜMÜZE TAKOZ KOYMA ÇABASINDA OLDULAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar;

"Attığımız her adım ana muhalefet tarafından iptal ettirilmek üzere yargıya taşındı. Daima önümüze takoz koyma çabasında oldular. Biz millete hizmet yolundan sapmadık.

İSTANBUL'DA TRAFİK KİLİT!

-İstanbul’da projelerimiz şehrin birçok noktasında trafik düğüm oluşmuş durumda. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızın hayata geçirdiği projeler olmasaydı, muhtemelen İstanbul'un trafik çilesi artık katlanılamaz halde olurdu.

-İstanbul'a emanet olarak değil de nimet olarak bakanlar, ihmalkarlıklarıyla umursamazlıklarıyla bu güzel şehrin bitkisel hayata girmesine sebep oldular.

subat-2024-ist1.jpg

"İSTANBUL'UN FETRET DEVRİNİ SONA ERDİRECEĞİZ"

-(31 Mart'ta İstanbul'da) Kaldığımız yerden yeniden 'Bismillah' diyerek işe koyulacak, inşallah aziz İstanbul'un fetret devrini sona erdireceğiz."

aa-20240226-33816728-33816727-cumhurbaskani-erdogan-sirkecikazlicesme-rayli-sistem-hatti-acilis-torenine-katildi.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın 15 gün ücretsiz olacağını dile getirdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.