Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kamu diplomasisine zarar verme girişimlerine eyvallah etmeyeceğiz!

Gölbaşı Polis Akademisi'nde "Polis Akademisi Mezuniyet Töreni"nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ülkemizin ekonomisine, turizmine, ticaretine ve kamu diplomasisine zarar verme girişimlerine eyvallah etmeyeceğiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kamu diplomasisine zarar verme girişimlerine eyvallah etmeyeceğiz!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gölbaşı Polis Akademisi'nde "Polis Akademisi Mezuniyet Töreni"nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir cihan imparatorluğunun bakiyesi üzerine kurulan Türkiye gibi bir devleti ırkçı, lümpen faşizmin sığ sularına hapsetmeye kimsenin gücü yetmez." dedi.

EYVALLAH ETMEYECEĞİZ!

Erdoğan, "Ülkemizin ekonomisine, turizmine, ticaretine ve kamu diplomasisine zarar verme girişimlerine eyvallah etmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Polis Akademisi mezunlarına seslenerek, şöyle konuştu:

"Bu çatı altında edindiğiniz nitelikler sizlere rehberlik edecektir. Her birinizin hukuka ve kanunlara harfiyen uyacağınıza inanıyorum. Hukukun dışına çıkılarak devlete hizmet edilmez. Vatandaşlar hukuk devletini de görmek ister. Hem güvenliğimizi sağlıyor hem de bunu demokrasiden ödün vermeden gerçekleştirmeye gayret ediyoruz. Milletimizinde sizden beklentisi bu yöndedir. İnsanımıza karşı da müşfik olacak, görevinizi yaparken hukuk kurallarına uyacaksınız."

SON 1 YILDA 1045 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ!

Erdoğan, son 1 yılda PKK/KCK'ya yönelik operasyonlarda 7'si kırmızı kategoride aranan, toplam 1045 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

"TERÖR ÖRGÜTÜ KIPIRDAYAMAZ HALDE"

Erdoğan, terör ve terör örgütlerine göz açtırmayacaklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Devletimizin kurumlarımızın nefesi nerelere kaçarlarsa kaçsınlar FETÖ'cü alçakların ensesinde olmaya devam edeceğiz. Emniyet ve istihbarat teşkilatımız tarafından yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası 603 çete çökertilmiştir. İnşallah yaz ayları boyunca çok daha kararlı ve sonuç alıcı operasyonlar gerçekleştireceğiz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hukuk devletinden asla ve asla sapmayacağız."dedi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.