Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefete yüklendi: Rezillik diz boyu!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefeti hedef alarak, "İstanbul'daki komediyi görüyorsunuz, kaybedeceklerini görünce panikle sağa sola saldırıyorlar. Milleti kandırmaya çalışıyorlar. Muhalefet partilerindeki iç çekişmeler ayrı bir facia, kelimenin tam anlamıyla rezillik diz boyu." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefete yüklendi: Rezillik diz boyu!
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir mitinginde yaptığı konuşmada, muhalefete yüklenerek, "İstanbul'daki komediyi görüyorsunuz, kaybedeceklerini görünce panikle sağa sola saldırıyorlar. Milleti kandırmaya çalışıyorlar. Muhalefet partilerindeki iç çekişmeler ayrı bir facia, kelimenin tam anlamıyla rezillik diz boyu." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

"-Muhalefet cenahında her şey gizli kapaklı olduğu için kimin kiminle yürüdüğü, kimin kime borçlandığı tam bir muamma.

CHP'DE HER KAFADAN AYRI BİR SES ÇIKIYOR

CHP'de her kafadan ayrı bir ses çıkıyor. Muhalefette kavga sert geçiyor.

-Birileri 'son dakikaya kaldık, aday listelerini yetiştiremedik' numarasıyla kendi akıllarınca milleti kandırmaya çalışıyor.

CHP OYUN KURUCU OLMAKTAN ÇIKTI

-Kent uzlaşısı diyerek Kandil'le uzlaşı arayışına girmesi, CHP'nin bu ülkeyle ve bu milletle hiçbir ortak noktasının kalmadığına işaret ediyor. CHP oyun kurucu olmaktan çıkıp artık oyunların piyonu hale geldi, CHP'yi DEM'i oyuncağı haline getirenler utansın.

-Muhalefetin belediye başkan adayları, şehirlere hizmet edecek ismi bulma kriteriyle değil, parti içi hiziplerin paylaşım aracı olarak belirleniyor.

31 MART TARİHİ BİR DÖNÜM NOKTASI

-Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle hazırlamayı 31 Mart'ı tarihi bir dönüm noktası olarak görüyoruz. Ankara'da üzerimize düşeceği yapacağız.

-Ülkemizde siyasetin işleyişi değişti, eskinin kifayetsizliğinin yerini eser ve hizmet siyaseti aldı. Eser ve hizmet siyasetimizi önümüzdeki dönemde de sürdüreceğiz, gerçek belediyecilik programını 81 ilde hayata geçireceğiz.

GAZZE'DE ZULÜM DURMAZDA ATEŞ BİZİ DE YAKMASI KAÇINILMAZ

-Gazze'de zulüm durmazsa ateşin bizi de yakması kaçınılmaz. İsrail'in Gazze'deki zulmüne karşı İslam aleminin yekvücut olarak hareket etmesi için gayret gösteriyoruz. Elimizdeki tüm imkanları kullanacağız.

ÖNCELİĞİMİZ ÜRETİM VE İSTİHDAM

- Ekonomide önceliği üretime ve istihdama verdik, inşallah bu yıl sonunda ekonomide başlayacak rahatlama ile tüm kesimle beklentilerini karşılayacağız.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.