Cumhurbaşkanı Erdoğan Van'dan muhalefeti hedef aldı: Mutfaktan konuşanların sonunu gördük

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Van Beşyol Meydanı'nda düzenlenen mitinginde yaptığı konuşmada, CHP'yi hedef alarak, "Bugün yine aynı oyunu oynuyorlar. Kurdukları bu oyunla milletin aklıyla alay ettiler, işin içinde deste deste paraların girmesiyle bu oyun iyice kirlendi. DEM'in iradesi kimin elinde belli değil. Artık maskelerin inme vakti gelmiştir. Karşımızdaki muhalefetin hiçbiri kendi değildir. CHP dediğiniz, CHP değildir" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Van'dan muhalefeti hedef aldı: Mutfaktan konuşanların sonunu gördük
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Van Beşyol Meydanı'nda düzenlenen mitinginde konuştu.

"İRADENİZİ SATILIĞA ÇIKARDILAR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'yi hedef alarak, şunları söyledi:

"Mayıs seçimlerinde CHP adayı etrafında birleştiler. Yeniden tek parti zihniyeti... Bugün yine aynı oyunu oynuyorlar. Kurdukları bu oyunla milletin aklıyla alay ettiler, işin içinde deste deste paraların girmesiyle bu oyun iyice kirlendi. DEM'in iradesi kimin elinde belli değil. Titan zincirinin halkaları gibiler. CHP dediğiniz CHP değildir. Arsızca etrafa saldırarak, kibirle milleti aşağılayarak kimse kendini kirden arındıramaz. Milletimiz bu kirli oyunun hesabını 31 Mart'ta sandıkta soracak."

"MUTFAKTAN KONUŞANLARIN SONUNU GÖRDÜK"

Erdoğan, "Gözlerden kaçırmaya çalıştıkları ittifaklarla sizlerin iradesini yine satılığa çıkardılar. "Şu senin ilçen, bu il benim" pazarlığına girdiler. Mutfaktan konuşanların sonunu gördük. Hak ettikleri dersi vermeye var mısınız? Dur demeye var mısınız? Van'ı kendisi için değil, emperyalist güçlere hizmet için istiyorlar."

"ARTIK MASKELERİN İNME VAKTİ GELDİ"

Erdoğan, "Türkiye'de ülkenin güvenliği, selameti için çalışan sadece biz varız. Cumhur İttifakı bunun için saldırıların hedefindedir. Milletin aklıyla alay ediyorlar. Artık maskelerin inme vakti geldi, gelmiştir. Biz milli irade işportacılarına eyvallah etmeyiz. Bizim milletimize ve verdiğimiz her sözün, ortaya koyduğumuz her programın gerisinde ülkeye kazandırdığımız hizmetler bulunuyor. Verdiğimiz her sözün ve programın gerisinde Türkiye'ye kazandırdığımız hizmetler var."

Van'a birçok eser ve hizmet yaptıklarını dile getiren Erdoğan, "21 milyar liralık kaynakla destek olduk. Tarımsal hibe desteği verdik. Tuşba'ya doğalgaz geldi. 2025 yılında Doğalgaz arzını sağlamayı planlıyoruz." dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.