Ayşe Ateş: Erdoğan ile görüşmemizi Bahçeli engelledi

Ankara Çukurambar’da sokak ortasında öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, CHP Lideri Özel ile görüştü. Ateş, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşeceğini ancak MHP Lideri Bahçeli'nin MHP'nin grup toplantısında 'Bunların sırtını sıvazlamayın' sözlerinin ardından görüşmenin iptal olduğunu söyledi.

Ayşe Ateş: Erdoğan ile görüşmemizi Bahçeli engelledi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Suikast sonucu yaşamını yitiren eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, CHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Özgür Özel’i ziyaret etti. Yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Ateş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceklerini ancak görüşmenin iptal olduğunu söyledi. Ateş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında 'Bunların sırtını sıvazlamayın' sözlerinin ardından görüşmenin iptal olduğunu ifade etti.

Acılı eş Ayşe Ateş, "Devlet Bahçeli her zaman olduğu gibi bizi karalamakla, iftira atmakla itham etti. Orada bir çağrıda bulundu. Bence Cumhurbaşkanı ile yapacağım görüşmeden haberi oldu. Bu sebeple Cumhurbaşkanı'na mesaj gönderdiğini düşünüyorum. Sanırım bu sebeple çağrılmadık. Normalde geçen hafta görüşmemiz gerekiyordu. Ancak görüşme gerçekleşmedi. Bahçeli'nin çağrısı sanırım karşılık buldu." dedi.

ÖNEMLİ İDDİA!

Ayşe Ateş, "10 gün önce Sayın Hasan Doğan beni aradı. Sayın Cumhurbaşkanı'nın geçen hafta içi benimle görüşeceğini söyledi. Ancak akabinde MHP'nin grup toplantısı oldu. Devlet Bahçeli her zaman olduğu bizi karalamakla, iftira atmakla itham etti. Orada bir çağrıda bulundu. 'Bunların sırtını sıvazlamayın' dedi. Bence Cumhurbaşkanı ile yapacağım görüşmeden haberi oldu. Bu sebeple Cumhurbaşkanına mesaj gönderdiğini düşünüyorum. Sanırım bu sebeple çağrılmadık. Normalde geçen hafta görüşmemiz gerekiyordu. Ancak görüşme gerçekleşmedi. Bahçeli'nin çağrısı sanırım karşılık buldu." diye konuştu.

"BİZE SAHİP ÇIKTILAR"

Ayşe Ateş, Özel'le yaptığı görüşmeye ilişkin olarak da "Kendisini mahkemeye davet ettim, geleceğini söyledi. Sinan hayattayken Özgür Özel ve Kılıçdaroğlu hakkında ağır söylemleri olmasına rağmen bize sahip çıktılar. Çok teşekkür ediyorum. Dost bildikleri düşman, düşman bildikleri dost oldu. Bunu çok acı bir şekilde tecrübe ettik." şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.