Erol Tosun’dan Keçiören CHP Meclis Grubuna vefa

CHP 28. Dönem Ankara Milletvekili Adayı Erol Tosun, CHP Keçiören Belediye Meclis üyelerine ziyarette bulundu. Tosun’a CHP önceki dönem İlçe Başkanı Mehmet Küçüktepe ve 2021Tüm Emekliler Sendikası’nın Keçiören Şube Başkanı Sultan Alpınar da eşlik etti.

Erol Tosun’dan Keçiören CHP Meclis Grubuna vefa
Yayınlanma:

Ziyarette konuşan Erol Tosun, CHP Keçiören Belediye Meclis üyelerinin partili olan, olmayan tüm Keçiörenlilere hizmet ettiğini söyledi.

Tosun, “Partililerimizin sorunlarına çareler aradınız, yeri geldiğinde tabiri caizse onlarla ağlayıp, onlarla güldünüz. Partimizle, halkımız arasında köprü oldunuz. Belediye Meclisinde halkımızın lehine olan kararlara olumlu, kişisel rant yaratan, çıkar yaratan olumsuz konulara da haklı olarak karşı çıktınız. Bunları yakından biliyorum. Belediye Meclisinde sesimiz oldunuz, gösterdiğiniz gayretler için Grup Başkan Vekilimiz Durak Karabulut’a ve hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

whatsapp-image-2024-03-07-at-12-45-37.png

“BELEDİYE MECLİSİNDE ÇOĞUNLUĞU SAĞLAYACAĞIZ”

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere az bir süre kaldığını anımsatan Erol Tosun, CHP’nin Ankara’nın ilçelerinde güçlü olduğunu ifade ederek, şu değerlendirmede bulundu:

“Ankara Büyükşehir Belediyesinin (ABB) farkla kazanılacağını biliyorum. Keçiören, Mamak, Etimesgut, Gölbaşı, Kızılcahamam, Güdül, Kalecik ve Nallıhanı da partimizin kazanmaya yakın olduğunu görüyorum. İnşallah bu dönem Belediye Meclisinde çoğunluğu sağlayacağız. Böylece Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ın partimiz adına ortaya koyacağı projelerde engelsizce gerçekleştirilecektir. Parti üyelerimiz ve demokrasi gönüllülerimizle birlikte sahada hummalı bir çalışma yapıyoruz.”

whatsapp-image-2024-03-07-at-12-45-38-1.png

CHP Keçiören Belediye Meclis Gurup Başkan Vekili Durak Karabulut ise CHP 28. Dönem Ankara Milletvekili Adayı Erol Tosun’a, CHP önceki dönem İlçe Başkanı Mehmet Küçüktepe ve 2021Tüm Emekliler Sendikası’nın Keçiören Şube Başkanı Sultan Alpınar’a teşekkür ederek konuşmasına başladı.

Karabulut, “Vefanın İstanbul’da semt adı olmadığını Erol Tosun bizlere göstermiştir. 5 yıldır Keçiören için verdiğimiz emeğin takdir edilmesi beni ve meclis üyesi arkadaşlarımızı çok onurlandırmıştır. Bu anlamlı ziyareti asla unutmayacağız. Grubumuza değer veren herkes bizim başımızın tacıdır.” İfadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum