Etimesgut’tan üçü bir yerde

Etimesgut Belediyespor TFF İkinci Lig Kırmızı Grup 9’uncu haftasında sahasında Zonguldak Kömürspor’u konuk etti. Başkent ekibi rakibini 3-0 yenerek ligdeki çıkışını sürdürdü.

Etimesgut’tan üçü bir yerde
Yayınlanma:
Güncelleme:

Etimesgut Belediyespor TFF İkinci Lig Kırmızı Grup 9’uncu haftasında sahasında Zonguldak Kömürspor’u konuk etti. Başkent ekibi rakibini 3-0 yenerek ligdeki çıkışını sürdürdü.

Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynanan mücadeleyi Hamit Basık, Fatih Karatağ ve Ferhat Çalar hakem üçlüsü yönetti. Mücadelenin dördüncü hakemliğini Burak Filik, gözlemciliğini de Arif Çelik ile İbrahim Tan yaptı. Mücadeleye hızlı etkili başlayan Etimesgut Belediyespor doksan dakika boyunca rakibine üstünlük kurup güzel bir mücadele sonunda sahadan 3-0 galip ayrılarak çıkışını sürdürdü. Buna karşın Criptoswaps Zonguldak Kömürspor kötü başladığı maçta bir varlık gösteremeyince yenilgiye razı oldu.

PERDEYİ TURAN AÇTI

Mücadelenin ilk yarısına etkili başlayan Etimesgut Belediyespor üstünlüğü ele aldı. Rakibini hızlı ataklarla kendi sahasına hapseden Başkent ekibi gol pozisyonları bulmaya başladı. Mücadelenin 35’inci dakikası oynanırken Zonguldak Kömürpor’da iki dönem futbol oynayan kanat forvet oyuncu Turan Yılmaz kırmızı lacivertli ekibe karşı oynadı, duygusal anlar yaşadı.

BEKLENEN GOL GELDİ

Mücadelenin 35’inci dakikası oynanırken Etimesgut Belediyespor öne geçti. Bu dakika içinde Turan Yılmaz geliştirdiği atakta Mehmet Sıddık ile paylaşarak ceza sahasını girmeden yerden ve düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderip takımını 1-0 öne geçirdi.

FARK İKİYE ÇIKTI

Mücadelenin uzatma dakikaları oynanırken Etimesgut Belediyespor farkı ikiye çıkardı. Ani gelişen Etimesgut atağında Zonguldakspor savunmasının hatasını iyi değerlendiren Mehmet Sıddık 45+2'nci dakikada Etimesgut'u 2-0 öne geçirdi, ilk yarı bu sonuçla sona erdi. İlk yarıda çok sayıda gol pozisyonuna giren Etimesgut Belediyespor bunlardan ikisini değerlendirebildi.

ZONGLUDAK DİRENEMEDİ

İkinci yarıya iki oyuncu değişikliği ile başlayan Zonguldak Kömürspor'a bu değişiklikler de fayda getirmedi. İkinci yarı rakibi Etimesgut'a pozisyon vermemesine rağmen 1-2 pozisyonun dışında kırmızı-lacivertli temsilcimiz de kendisine puan getirecek golleri bulamadı. Maçın son bölümünde Embiya Ayyıldı kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen golü bulamadı.

UZATMADA ÜÇÜNCÜ GOL

Mücadelenin uzatma dakikaları oynanırken Etimesgut Belediyespor farkı üçe çıkardı. Maçın 90+4'üncü dakikasında gelişen pozisyonda Etimesgut Belediysepor penaltı kazandı. Topun başına geçen Mehmet Sıddık kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü ağlara göndererek durumu 3-0’a getirdi ve maç bu skorla sona erince Etimesgut haftayı üç puanla kapattı.

RAKİP VANSPOR FK

Etimesgut Belediyespor bu galibiyetin ardından puanını 12’ye çıkarıp 10’uncu sıraya yükselirken, Zonguldak Kömürspor bu yenilgi ile 14 puanla 8’inci sırada kaldı. Etimesgut Belediyespor TFF İkinci Lig Kırmızı Grup 10’uncu haftasında 15 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’te Silahtaroğlu Van Spor Futbol Kulübü’nün konuğu olurken, Criptoswaps Zonguldak Kömürspor da yine 15 Ekim Cumartesi günü saat 14.30’da GMG Kastamonuspor karşısında üç puan mücadelesi verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.