Filenin Sultanları çeyrek finale yükseldi

A Milli Kadın Voleybol Takımı bugün Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda C Grubu'nda Dominik Cumhuriyeti ile karşı karşıya geldiği maçta 3-1 üstünlük sağlayarak maçı kazandı.

Filenin Sultanları çeyrek finale yükseldi
Yayınlanma:
Güncelleme:

2024 Paris Yaz Olimpiyatları C Grubu'nda Filenin Sultanları, Dominik Cumhuriyeti ile karşı karşıya geldi. Ay-Yıldızlılar, 1-0 geriye düştüğü maçtan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı ve 2'de 2 yaparak çeyrek finale yükselmeyi garantiledi.

İlk set: 21-25

İkinci set: 25-18

Üçüncü set: 25-22

Dördüncü set: 25-15

İLK MAÇTA HOLLANDA'YA KARŞI GERİ DÖNDÜK

Filenin Sultanları, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda geçtiğimiz Pazartesi günü çıktığı ilk maçında Hollanda karşısında karar setini 15-13 kazanarak 2-0 geriye düştüğü maçtan galibiyetle ayrıldı ve gruplara müthiş bir geri dönüşle başlamıştı.

FİLENİN SULTANLARI’NIN HEDEFİ MADALYA

Geçtiğimiz aylarda Milletler Ligi'ne çeyrek finalde veda eden A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris Olimpiyatları'ndan madalya ile dönmeyi hedefliyor. Çeyrek finallerde mücadele edecek 8 takım arasında yer almak isteyen Ay-yıldızlılar, Dominik Cumhuriyeti galibiyeti ile birlikte çeyrek finali garantilemeyi amaçlıyor.

OLİMPİYATLARIN TAKVİMİ

26 Temmuz’da başlayan Paris Yaz Olimpiyatları, 11 Ağustos Pazar günü sona erecek. Voleybolda heyecan devam ederken, A Milli Voleybol Takımı ikinci maçını Dominik Cumhuriyeti ile oynayacak. Maç, 1 Ağustos Perşembe günü saat 10.00’da başlayacak ve TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

Filenin Sultanları, olimpiyatlardaki ilk maçını 29 Temmuz Pazartesi günü oynadı. Milliler, rakibini 2-0 geriden gelerek 3-2 mağlup etmeyi başardı. Bu galibiyet, takımın moralini yükseltti ve Dominik Cumhuriyeti karşısında daha da motive olmalarını sağladı.

GRUBUN SON MAÇI İTALYA İLE OYNANACAK

C Grubu’nda son maçında ise Türkiye, grubun zorlu takımlarından İtalya ile karşılaşacak. Bu maç, çeyrek finale çıkma mücadelesinde büyük önem taşıyor. Milliler, İtalya karşısında da galip gelerek grup aşamasını lider tamamlamayı hedefliyor.

SPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.