Gaziantep'te 4 çocuğunu öldüren adamın kuzeni konuştu: Psikolojik tedavi görüyordu!

Gaziantep'te eşi ve 4 çocuğunu silahla vurduktan sonra aynı silahla intihar eden baba Ahmet Demir'in kuzeni Mehmet Buruk, Ahmet Demir'in yaklaşık bir buçuk senedir psikolojik tedavi gördüğünü dile getirdi.

Gaziantep'te 4 çocuğunu öldüren adamın kuzeni konuştu: Psikolojik tedavi görüyordu!
Yayınlanma:

Gaziantep'te, 30 yaşındaki eşi Emine Demir, kızı 5 yaşındaki Azra, 4 yaşındaki oğlu Yusuf Eymen, 11 yaşındaki kızı Medine ve 6 yaşındaki kızı Edanur'u silahla öldürdükten sonra aynı silahla intihar eden baba Ahmet Demir'in kuzeni Mehmet Buruk, olayla ilgili açıklamalarda bulundu.


Ahmet Demir'in yaklaşık bir buçuk senedir psikolojik tedavi gördüğünü belirten kuzen Mehmet Buruk, Ahmet Demir'in berber olduğunu söyledi.

Kuzeninin psikolojik tedavi gördüğünü vurgulayan Buruk, şöyle konuştu:

"İlaç kullanıyordu. İlaçlarını da herhalde son zamanlarda düzgün kullanmadığı için bu olaylar olmuştur. Biz de son zamanlarda Ahmet'in sıkıntısının olduğunu biliyorduk. İlaçları düzgün kullanmadığı zaman herhalde cinnet geçirmiş olması lazım ki dört çocuğunu, eşini ve kendisinin hayatına son vermiş.”

Ahmet Demir'in böyle bir olayı gerçekleştirmesini asla beklemediklerini dile getiren Buruk, konuşmasına şöyle devam etti:

“Ahmet'in aile içinde herhangi bir tartışması yoktu, bir sorunu yoktu. Sadece psikolojik sorun yaşıyordu. Kendisi iyi bir insandı. Böyle bir şey yapacağı hiç aklımıza gelmezdi. Hayatla barışık bir insandı. Abdestinde, namazında, niyazında bir insandı. Kimseye borcu yoktu. Maddi anlamda hem kendisinin hem de ailesinin durumu iyi.”

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.