Gençler ara vermedi

 Spor Toto 1. Lig’in 4. haftasında 2 Eylül Cuma akşamı deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği bu maçın hazırlıklarını ara vermeden devam ediyor.

Gençler ara vermedi
Yayınlanma:
Güncelleme:

 Spor Toto 1. Lig’in 4. haftasında 2 Eylül Cuma akşamı deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği bu maçın hazırlıklarını ara vermeden devam ediyor. Ligin son maçında sahasında 1-0 öne geçtiği maçta Pendikspor’a 1-0 yenilen kırmızı siyahlılar İzmir deplasmanında sarı kırmızılı takım karşısında üç puan arayacak.

DÖRT PUANLA YEDİNCİ

Gençlerbirliği, Spor Toto Birinci Lig’in geride kalan 3 haftası sonunda topladığı 4 puanla 7’inci sırada bulunuyor. Kırmızı siyahlılar ligin ilk maçında sahasında Altınordu ile 3-3 berabere kaldıktan sonra ikini haftada deplasmanda Boluspor’u 2-1 yenerek ilk 3 puanını almıştı. Başkent ekibi üçüncü haftada Eryaman Stadı’nda ligin yeni takımlarından Pendikspor’u konuk etti. Başkent ekibi ilk yarısını 1-0 önde kapattığı maçta rakibine ikinci yarıda kalesinde gördüğü gollerle 2-1 yenilerek ligdeki ilk yenilgisini almıştı.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Kırmızı karalı futbolcular antrenmana ısınma koşusuyla başladı. Saha kenarına kurulu alanda takım halinde “black roller” ile özel antrenman yapan oyuncular daha sonra yine saha kenarına kurulu istasyonlarda koordinasyon ağırlıklı çalıştı. 5’e 2 top kapma oyunuyla devam eden antrenmanda yarı sahada oynanan çift kale maçla çalışmalar son buldu. Yaklaşık olarak 1 saat 15 dakika süren antrenmanı Gençlerbirliği Başkanı Talip Çankırı ve Sportif Direktör Emrah Yıldız birlikte izledi. Öte yandan A takım ve altyapı oyuncuları, antrenman öncesi bayrak açarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı. Başkent ekibinde ayrıca yönetim ve A takım kamp binasına Türk Bayrağı ve Atatürk posteri asıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.